Inzicht en overzicht in jouw media aandacht

Logo Mercedes-Benz
Logo Swinkels
Logo Pathé
Logo WhizPR
Nederlandse Loterij logo

Jouw media data zijn van strategische waarde en helpen je verder om tot de beste insights te komen.

Wij bieden media monitoring, analyses & insights. Je ontvangt de meest complete en betrouwbare data van Nederland. Onze deskundige specialisten verrassen jou altijd met een stap extra. Door persoonlijke en snelle ondersteuning krijg je altijd de juiste oplossing voor jouw vraag.

Media Monitoring

Met media monitoring heb jij inzicht en overzicht van alle voor jou relevante media data. Iedere ochtend ontvang je om 7:00 uur de nieuwsselectie met alle media vermeldingen in je mailbox. Zelf aan de knoppen draaien? Check al je berichten realtime in één overzichtelijk dashboard!

Met bijna 20 jaar aan ervaring, zeggen we gerust dat onze monitoring data van de hoogste kwaliteit is. Door onze verfijnde in-house technologie ontvang je alle verschenen berichten in de media die voor jou relevant zijn.

Lees meer

Analyse & Insights

Met analyse & insights ga je een stap verder. Je structureert eerst die enorme bak aan data in overzichtelijke analyses. Daarna ben je in staat om meer duiding te geven aan wat je ziet. Waarom een piek in aantal gevonden berichten? Is jouw campagne op lokaal niveau succesvol?

De analyses & insights specialisten binnen Clipit koppelen externe datastromen, zoals Google Analytics, in jouw report. Zo kijk je vanuit meerdere invalshoeken naar het effect van je PR inspanningen.

Lees meer

Onze succesverhalen

Wij kunnen blijven praten over onze oplossing, maar laten liever opdrachtgevers aan het woord om jou te overtuigen van de waarde van Clipit. Benieuwd naar de ervaringen van o.a. KIA, Nederlandse Loterij en Pathé met Clipit? Lees onze succesverhalen via onderstaande button.

Lees succesverhalen
Group 5 Created with Sketch.

Pathé wil een prominentere rol spelen in de leisure markt en de merkpositie versterken. PR is een belangrijk onderdeel binnen onze communicatie strategie. Door de samenwerking met Clipit hebben we dagelijks inzicht in de statistieken en de publicaties. Clipit luistert goed naar onze wensen en dankzij het custom made dashboard kunnen wij onze KPI’s maandelijks effectief monitoren. We werken met een professioneel en leuk team, ze staan altijd voor ons klaar en denken mee waar nodig.

Imke van Schaaijk – PR & Communicatie Manager bij Pathé

Team Clipit

Iedere dag werken wij aan één doel: het ontzorgen van onze opdrachtgevers en het werk eenvoudiger maken. Persoonlijk advies en pro-actief contact staan bij ons hoog in het vaandel. Bekijk de gezichten achter het Clipit team.

Bekijk ons team

Onze tarieven

De tarieven voor onze oplossingen zijn op maat. Om jou te kunnen voorzien van alle voor jou relevante media data, kopen we data in bij onze leveranciers. We berekenen de kosten graag voor je door jouw wensen in kaart te brengen. Vraag een offerte aan en wij nemen contact met je op.

Vraag offerte aan