Support

Categorie

Accountinstellingen

Hoe kan ik de instellingen van mijn account zien?

Klik in het dashboard in het linkermenu op ‘Instellingen’ om de instellingen van je account te openen. Hier zie je bijvoorbeeld welke zoekopdrachten en nieuwsselecties zijn ingesteld voor jullie account, of welke gebruikers zijn gekoppeld. Klik op de verschillende tabbladen om die instellingen te bekijken.

Hoe kan ik mijn zoekopdrachten bekijken?

Klik in het dashboard in het linkermenu op ‘Instellingen’ om de instellingen van je account te openen. Klik vervolgens op het tabblad ‘Zoekopdrachten’ om in te zien welke zoekopdrachten ingesteld zijn. Klik vervolgens op de zoekopdracht om in te zien welke zoekwoorden zijn ingesteld om de juiste resultaten voor jullie binnen te halen. Je kunt geen aanpassingen maken in de zoekopdrachten.

Wil je iets wijzigen?

Neem contact op met onze media analisten via 024 8000 704, of mail naar info@clipit.nl.

Waar kan ik de instellingen van mijn zoekprofiel inzien?

Klik in het dashboard in het linkermenu op ‘Instellingen’ om de instellingen van je account te openen. Klik vervolgens op het tabblad ‘Zoekprofiel’ om in te zien welke zoekprofielen ingesteld zijn. Klik vervolgens op het zoekprofiel om in te zien binnen welke parameters de zoekopdrachten resultaten binnen halen. Hier kun je bijvoorbeeld zien of bepaalde broncategorieën of thema’s niet worden meegenomen, of specifieke bronnen worden uitgesloten. Je kunt hier zelf verder geen wijzigingen in aanbrengen

Wil je iets wijzigen?

Onze media analisten zitten voor je klaar om je te helpen. Bel ons op 024 8000 704, of mail naar info@clipit.nl.

Waar kan ik de instellingen van mijn nieuwsselectie inzien?

Klik in het dashboard in het linkermenu op ‘Instellingen’ om de instellingen van je account te openen. Klik vervolgens op het tabblad ‘Nieuwsselecties’ om in te zien welke nieuwsselectie er elke ochtend worden verzonden. Klik vervolgens op de nieuwsselectie om te zien van welke zoekopdrachten en labels de resultaten worden gestuurd in de nieuwsselectie. Daarnaast is in te zien welke mensen deze nieuwsselectie elke dag ontvangen. Ook kun je hier zien welke weergave en sortering er is ingesteld. Wanneer je een administrator bent, dan kun je aanpassingen maken in de nieuwsselecties. Zo kun je ontvangers toevoegen en verwijderen.

Wil je wijzigingen aanbrengen in welke zoekopdrachten, labels of mediatypen worden meegenomen in de nieuwsselectie? Of wil je een extra nieuwsselectie toevoegen? Neem contact op met onze media analisten via 024 8000 704, of mail naar info@clipit.nl.

Hoe kan ik een gebruiker toevoegen aan het dashboard?

Klik in het dashboard in het linkermenu op ‘Instellingen’ om de instellingen van je account te openen. Klik vervolgens op het tabblad ‘Gebruikers’ om een gebruiker toe te voegen. Dit kun je alleen doen als je een administrator bent. Klik op ‘Gebruiker toevoegen’ en vul vervolgens de naam en het e-mailadres in. Bij ‘Rechten’ kun je de nieuwe gebruiker bepaalde rechten toekennen. We maken hier onderscheid tussen:

  1. Administrator = deze gebruikersrol kan mensen toevoegen en verwijderen van het account en de nieuwsselectie.
  2. Gebruiker = dit is iemand die toegang heeft tot het dashboard en ook licentie-content (dus artikelen van DPG Media & Mediahuis) kan inzien.
  3. Gebruiker (beperkt) = dit is iemand die toegang heeft tot het dashboard en geen licentie-content (dus artikelen van DPG Media & Mediahuis) kan inzien. Dit heeft te maken met het afkopen van de content voor een X aantal gebruikers.
  4. Ontvanger = een ontvanger ontvangt enkel de nieuwsselectie, maar heeft geen toegang tot het dashboard.

Hoe kan ik de taal van het dashboard veranderen?

Het Clipit Dashboard is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. Om de taal van het Dashboard aan te passen klik je links in het menu op je naam om naar de gebruikersinstellingen te gaan. Klik op het dropdownmenu ‘Taal/Language’ en kies voor de taal die jouw voorkeur heeft. Het Dashboard staat standaard in het Engels ingesteld.