Support

Categorie

Analysepagina

Wat is de analysepagina?

Een analysepagina is een overzicht van maximaal acht analyses uit ons Dashboard. Op die manier kun je met verschillende analyses inzichtelijk maken hoe een persbericht, campagne of zoekopdracht het heeft gedaan in de media op basis van bepaalde KPI’s. De analysepagina’s vind je terug in het linkermenu van het Dashboard onder ‘Analyses’. Bij deze analyses is er ook ruimte voor een beschrijving. Zo ontstaat er op de analysepagina een compacte rapportage, die je intern of extern kunt delen.

Hoe stel ik een analysepagina samen?

Je kunt een analysepagina naar eigen wens samenstellen in het Dashboard met de voor jouw belangrijke KPI’s. Klik hiervoor in de linkerkolom op ‘Analyses’. Vervolgens kun je kiezen om in zijn geheel een nieuwe pagina op te bouwen met analyses, of gebruik te maken van een ‘Analyse creator’ die al een aantal analyses selecteert:

  • Met de optie ‘Nieuwe pagina’ maak je een lege Analysepagina aan, die je geheel naar wens in kan vullen. Klik op de knop ‘Nieuwe pagina’, vul een naam in en selecteer je pagina vervolgens in de lijst met Analysepagina’s. Klik op ‘Voeg een analyse toe’ om een nieuwe analyse toe te voegen aan het overzicht. Pas de analyse aan met de knop ‘Bewerk Analyse instellingen’. Breid je Analysepagina uit met extra analyses door op de ‘+’ rechts onderin je scherm te klikken. Je kan maximaal acht analyses kwijt op één analysepagina.
  • Weet je nog niet zo goed welke analyses je terug wilt zien in je analysepagina? Kies dan voor onze ‘Analyse wizard’. Klik op ‘Analyse wizard’ om deze te starten en binnen enkele clicks heb je een kant-en-klare Analysepagina. Dit gebeurt op basis van de soort analyse die je wilt doen en te selecteren welke zoekopdrachten/labels en media types je wilt meenemen. Uiteraard is de Analysepagina die je met de wizard maakt naar wens aan te passen.

Meer weten?

Wil je de Analysepagina liever in laten stellen door de Clipit Media Analisten, of gewoon even sparren over de analyses die het beste passen bij jouw doelen? Neem dan gerust contact op met onze media analisten op 024 8000 704 of mail naar info@clipit.nl. Zij helpen je graag verder.

Kan ik de analysepagina ook per mail ontvangen?

Wil je dit overzicht in de mail ontvangen? Dan kun je instellingen laten maken om maandelijks, elk kwartaal of jaarlijks de analysepagina in je mailbox te ontvangen. Deze mail ontvang je op de eerste van de maand en is up-to-date met de cijfers van de voor jou gewenste periode. Hoe deze pagina eruit zien en met welke frequentie je dit overzicht wilt ontvangen bepaal je helemaal zelf.

Neem contact op met onze media analisten op 024 8000 704 of mail naar info@clipit.nl om de instellingen te laten maken.