Support

Categorie

ClipCourse

ClipCourse

Aan de slag met media monitoring? Wij nodigen je graag uit voor ClipCourse! ClipCourse is dé workshop voor Clipit klanten die het maximale uit de Clipit mogelijkheden willen halen. Tijdens een dagdeel vullend programma praten we je helemaal bij over alle ins en outs van monitoring en het Clipit Dashboard.

Wanneer?

De data voor de volgende ClipCourse worden binnenkort bekend gemaakt.

Clipit Certified

Onze media analisten nemen je gedurende het programma mee in de wereld van media monitoring en laten je de verborgen schatten van het Clipit Dashboard zien. Hoe verzamel je de juiste resultaten? Hoe haal je de gewenste KPI’s uit de tool? En hoe gebruik je die inzichten om de impact van je volgende campagne te vergroten? Dit zijn enkele vragen waar we op inzoomen. Natuurlijk is er volop ruimte voor jouw persoonlijke vragen zodat jij met praktische tips de workshop verlaat.

Het programma met succes doorlopen? Dan ontvang je het felbegeerde Clipit Certified certificaat!

Meer weten?

Heb je nog vragen? Onze media analisten zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Bel ons op 024 8000 704, mail naar info@clipit.nl of stuur een Whatsappje!

ClipCourse Advanced

Ben jij klaar voor de toekomst? We nodigen je graag uit voor ClipCourse Advanced! Dé workshop die je inspireert om nieuwe inzichten uit je media resultaten te halen.

Onze insights specialist laat je zien hoe je data vertaalt in waardevolle inzichten. Welke rol heeft PR gespeeld in de verspreiding van je campagne? En in hoeverre heb je daarmee bijgedragen aan de doelstellingen van je afdeling? Kunnen we data al voorspellend inzetten? Natuurlijk is er ook volop ruimte voor jouw vragen zodat je met praktische tips de sessie verlaat.

Wanneer?

De data voor de volgende ClipCourse Advanced worden binnenkort bekend gemaakt.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Onze media analisten zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Bel ons op 024 8000 704, mail naar info@clipit.nl of stuur een Whatsappje!