Support

Categorie

ClipCourse

ClipCourse Advanced 10 oktober 2019

Ben jij klaar voor de toekomst? We nodigen je graag uit voor ClipCourse Advanced! Dé workshop die je inspireert om nieuwe inzichten uit je media resultaten te halen.

Onze insights specialist laat je zien hoe je data vertaalt in waardevolle inzichten. Welke rol heeft PR gespeeld in de verspreiding van je campagne? En in hoeverre heb je daarmee bijgedragen aan de doelstellingen van je afdeling? Kunnen we data al voorspellend inzetten? Natuurlijk is er ook volop ruimte voor jouw vragen zodat je met praktische tips de sessie verlaat.

Wanneer?

Donderdag 10 oktober vind de volgende ClipCourse Advanced plaats in het Beatrixgebouw in Utrecht. We hebben 10 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

ClipCourse 10 oktober 2019

Aan de slag met media monitoring? Wij nodigen je graag uit voor ClipCourse! ClipCourse is dé workshop voor Clipit klanten die het maximale uit de Clipit mogelijkheden willen halen. Tijdens een dagdeel vullend programma praten we je helemaal bij over alle ins en outs van monitoring en de Clipit Portal.

Wanneer?

Donderdag 10 oktober vindt de volgende ClipCourse plaats in het Beatrixgebouw in Utrecht. We hebben 20 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Clipit Certified

Onze media analisten nemen je gedurende het programma mee in de wereld van media monitoring en laten je de verborgen schatten van de Clipit Portal zien. Hoe verzamel je de juiste resultaten? Hoe haal je de gewenste KPI’s uit de tool? En hoe gebruik je die inzichten om de impact van je volgende campagne te vergroten? Dit zijn enkele vragen waar we op inzoomen. Natuurlijk is er volop ruimte voor jouw persoonlijke vragen zodat jij met praktische tips de workshop verlaat.

Het programma met succes doorlopen? Dan ontvang je het felbegeerde Clipit Certified certificaat!

Meld je aan!

Per sessie zijn er 20 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via onderstaande knop!