Support

Categorie

Insights

Wat zijn Insights?

Met de Insights-functionaliteit bieden we je interessante inzichten uit je data. Door middel van slimme algoritmes gaat het Dashboard na of er opvallende veranderingen zijn geweest in bijvoorbeeld het aantal berichten, de PR-waarde of de meest prominente bronnen. Insights dienen ter inspiratie: ze zetten je aan om op onderzoek uit te gaan in de data, met behulp van onze Analyses. Wil je meer duiding van je media resultaten door onze Insights specialisten? Bekijk onze Insights oplossingen en vraag een offerte aan aan.

Hoe kan ik zien waar een Insight op gebaseerd is?

Klik je op een Insight, dan zie je direct de grafiek waaruit deze afkomstig is. Deze grafiek kun je downloaden, op een Analysepagina plaatsen of je kunt doorklikken op een element van de grafiek om een deel van de data in detail onder de loep te nemen. Meer informatie over de Analysepagina vind je hier. Met de knop ‘Bekijk berichten‘ kun je meteen de berichten bekijken die horen bij dit Insight.

Kan ik ook zelf Insights instellen?

Het is niet mogelijk om zelf te bepalen welke Insights er worden gegenereerd, of welke metrics daarin terug moeten komen. Het is wel mogelijk om te beïnvloeden over welke zoekopdrachten Insights gegenereerd worden. Vraag bij onze media analisten naar de mogelijkheden via 024 8000 704 of mail naar info@clipit.nl.