Support

Categorie

Labels

Wat zijn labels?

Labels helpen je om je berichten verder te categoriseren. Je kunt je eigen kanalen of berichten van belangrijke media verzamelen onder een label, de pijlers van je communicatie vangen in labels of je kan labels gebruiken om berichten over een persbericht of campagne te verzamelen. Aan een bericht kunnen meerdere labels gekoppeld worden. Klik rechts bovenin het scherm op de filterknop of klik linksboven op ‘Bewerk filter’ om je filters aan te passen. Een menu met verschillende filteropties verschijnt in je scherm. Je kunt vervolgens bij ‘Labels’ een specifieke label selecteren, of juist uitsluiten van de resultaten. Let op! Je kunt ook zelf een label maken en handmatig berichten plaatsen in een zelf aangemaakt label. Wanneer een nieuw bericht verschijnt, wordt deze vervolgens niet automatisch voorzien van een label.

Wil je een label waarbij de nieuwe berichten automatisch in het label worden geplaatst? Neem dan contact op met onze media analisten via 024 8000 704 of mail naar info@clipit.nl.

Hoe ken ik aan berichten een label toe?

Klik op het blokje voor het bericht wat je wilt selecteren, zodat er een vinkje wordt gezet. Klik op een bericht; het Detailscherm van dat bericht verschijnt nu aan de rechterkant van het Dashboard. Klik eventueel eerst op ‘Details’ om alle informatie over dit bericht te tonen. Eén van de eerste regels biedt een dropdown menu genaamd ‘Labels’. Selecteer hier welk(e) label(s) je aan het bericht wil toekennen. Gebruik je het Dashboard in Lijstweergave? Dan kun je er ook voor kiezen om het bericht te selecteren door middel van het selectievakje links van het bericht. Vervolgens verschijnt onderaan een lijst met acties, waaronder ‘Labels’. Selecteer hier welk(e) label(s) je aan het bericht wil toekennen.

Let op! Berichten worden niet automatisch voorzien van een zelf aangemaakt label. Neem contact op met onze media analisten via 024 8000 704 of mail naar info@clipit.nl als je bepaalde berichten automatisch wil voorzien van een label.