Support

Categorie

Newscast

Wat is een newscast?

De newscast van Clipit is een gesproken nieuwsselectie waarbij het voor jou relevante nieuws in één audiofragment kan worden beluisterd. De newscast selecteert middels A.I.technologie voor jou de belangrijkste berichten met de grootste impact op jouw organisatie en voegt deze in één audiofragment samen. Zo beluister je ook jouw nieuwsoverzicht in de auto, trein of op de fiets naar je werk.

Je kunt de newscast laten maken over de door jou gewenste periode. Dit kan dus dagelijks zijn, zodat je de newscast kunt luisteren onderweg naar werk. Maar ook op wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse basis kun je de update in je mailbox krijgen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheid van de newscast? Neem contact op met onze media analisten via info@clipit.nl of bel naar 024 8000 704.

Kan ik een newscast zelf instellen?

Je kunt de newscast niet zelf instellen. Onze media-analisten staan graag voor je klaar om met je mee te denken om de newscast zo goed mogelijk voor jouw organisatie in te stellen. Zij kunnen met je meedenken over de onderwerpen waarover je een newscast wilt ontvangen en bijvoorbeeld welke frequentie. Neem dus contact met onze media analisten via info@clipit.nl of bel naar 024 8000 704.

Kan ik de berichten die in de newscast worden genoemd inzien?

De newscast selecteert middels technologie de belangrijkste berichten van een zoekopdracht op basis van branding (hoe prominent de organisatienaam aanwezig is) en bereik (het totaal potentieel bereikte mensen van de publicatie). De berichten waar dit op gebaseerd is, vind je terug in het Clipit Dashboard.

Ben je dus benieuwd waar een artikel dat werd genoemd in de newscast precies over gaat? Neem dan een kijkje in het dashboard om het volledige artikel te lezen.