Overzicht

Clipit roadmap voor 2017

In mijn vorige blog blikte ik terug op een mooi 2016. Ondertussen is 2017 alweer drie weken oud. Tijd om een inkijkje te geven in de strategische plannen van Clipit voor 2017 mét een greep uit de vele nieuwe functionaliteiten en productinnovaties die we dit jaar op de agenda hebben staan!

Vliegende start: vernieuwde Portal!

2017 zijn we ge-kickstart bij Clipit met een vernieuwde portal! Voor elk bericht staan nu indicatoren om jullie snel inzicht te geven in het sentiment, PR-waarde en bereik. De berichtdetailpagina met superveel meta-data is overzichtelijker en strakker vormgegeven, inclusief embedding van onder meer Instagram berichten. Daarnaast gaan we het leven van onze klanten nóg makkelijker maken door analyse mails te versturen.

Nieuwe site live

In de eerste weken van januari is onze nieuwe website live gegaan. Onze kernwaarden kwaliteit, eenvoud en persoonlijk blijven fier overeind, maar het design is veel visueler geworden en heeft een fijn eigentijdse uitstraling gekregen. Binnenkort wordt onze site verder verfraaid met een cool animatiefilmpje dat kristalhelder onze toegevoegde waarde uitlegt.

Publiceren

In het eerste kwartaal van dit jaar gaan we een oplossing bieden om berichten in te plannen en te publiceren. Vanuit de visie dat élke medewerker een ambassadeur is voor de organisatie waarin hij of zij werkt, lanceren we samen met een partner een ambassadeursplatform waarin je multimediale content eenvoudig kunt creëren, inplannen in vele social media accounts én publiceren op een door jou gekozen moment.

Uitbreiding analysemogelijkheden

Clipit staat bekend om haar uitgebreide set aan analysemogelijkheden. Die gaan we in 2017 nog verder uitbreiden. We voegen een word cloud toe en grafieken om bereik per bron en auteur te analyseren. Verder verbeteren we de mappenstructuur voor meer overzicht én de mogelijkheid om mappen met elkaar te vergelijken in grafieken. Op veelvuldig verzoek van onze klanten gaan we de statistiekenbalk exporteerbaar maken, zodat je nog sneller je eigen analyse kunt verzorgen.

WVTTK

We hebben nog een reeks aan nieuwe functionaliteiten in onderzoek, zoals een dashboard om verschillende datastromen (denk aan Google Analytics data) aan elkaar te knopen en een digizine voor een mooi overzicht van relevante berichten. Ook kijken we naar de workflow in de Portal voor engagement ondersteuning. Uiteraard blijven we werken aan onze USP’s zoals verdere optimalisatie van onze sentimentsbepaling en de twee keer dit jaar weer de update van de data waarmee de PR-waarde wordt berekend.

Supportdesk & changelog

Waar kun je de releases van al deze nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen volgen?  Momenteel wordt hard gewerkt aan de content voor de supportdesk op onze nieuwe site voor Q&A’s. Vanuit een changelog op de Portal verwijzen we naar deze supportdesk om jullie snel tekst en uitleg te geven bij elke nieuwe functionaliteit die we dit jaar gaan lanceren.

Kickstart 2017 mét knalfeest

Met deze kickstart van 2017 en roadmap voor innovaties zijn we het jaar goed begonnen. Onze interne jaarpresentatie hebben we net achter de rug, evenals een knalfeest om het 15-jarig bestaan van Clipit te vieren met collega’s, hun +1’s en alle oud-collega’s. Terwijl we hier nog aan het nagenieten zijn, releasen we ondertussen de vernieuwde Portal én site. Dit belooft een mooi jaar te worden!

Gratis PR-check

Benieuwd wat er over jou wordt geschreven in de media?

Wil jij op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief