Marketing Communicatie stagiair Haris deelt zijn ervaringen!

Wat levert een Marketing Communicatie stage bij Clipit je op?

Elk half jaar versterkt een stagiair(e) het Marketing Communicatie team. Afgelopen half jaar was dat Haris Kahrimanovic. Hij heeft een ontzettend leuk, maar vooral ook leerzaam half jaar gehad. In dit blog zoomen we in op werken bij Clipit als MarCom stagiair. Haris deelt zijn ervaringen!

Media monitoring was voor Haris nieuw, maar het sprak hem zeker aan. Tijdens zijn zoektocht naar een stage kwam hij de vacature een aantal keer tegen. Hij was vooral op zoek naar een stageplek waar hij écht iets kon leren. “Ik zocht vooral een plek waar ik kan leren en groeien binnen het communicatievak en dat is zeker gelukt bij Clipit. Ik denk vooral op het gebied van leren. Over bepaalde onderwerpen heb ik bijvoorbeeld meer geleerd dan dat ik op school heb gedaan. Ik leer nog steeds. Binnen de stage heb ik ervaring opgedaan met Google Analytics, SEO, social media (analyseren), Mailchimp, WordPress en media monitoring”, vertelt hij.

Hij heeft onder andere de social media bijgehouden en geanalyseerd, een blog geschreven, blogs van collega’s geplaatst en persberichten verstuurd. Naast deze werkzaamheden had Haris ook algemene Marketing Communicatie werkzaamheden. Ook heeft hij de verantwoordelijkheid voor het loyaliteitsprogramma ClipCookies op zich genomen. Samen met het Marketing Communicatie team werd dit maandelijks van a tot z verzorgd. “Het MarCom team is leuk en hecht. Ondanks dat niet iedereen altijd op hetzelfde moment aanwezig is, merkte ik het vooral tijdens het loyaliteitsprogramma ClipCookies. Op zulke momenten is het vooral gezellig. Ik werd echt als waardevol deel gezien van het MarCom team. Vriendschap is een groot woord, maar je bouwt wel in een best korte tijd iets op met collega’s”, vertelt Haris.

Haris moest in het begin erg wennen aan de kantoorsetting en werkmentaliteit. Na verloop van tijd vond hij het patroon en ritme wel fijn. Het Clipit team heeft hier ook een bijdrage aan geleverd. Het team bestaat uit een groep jonge gedreven werknemers en er hangt op kantoor een informele en positieve sfeer. “Je wordt wel echt gestimuleerd om jezelf te zijn en je op je gemak te voelen. Je wordt actief meegetrokken in het team. Je bent echt dé collega en niet dé stagiair. Dit merkte je bijvoorbeeld tijdens meetings en informele gesprekken. Ik ging met plezier naar mijn stage”, vertelt Haris enthousiast. Bij Clipit is er ook voldoende begeleiding. Haris vond het fijn dat er is altijd ruimte en tijd is om vragen te stellen. Ook bij zijn schoolproject kreeg hij feedback van de begeleidster.

Al met al sluit hij zijn stage trots en tevreden af! Hij heeft ontzettend veel geleerd en een leuke tijd gehad. Elk half jaar versterkt een student het Marketing Communicatie team. Ben je op zoek naar een meewerkstage? Kom op de koffie bij Clipit! Ons kantoor is gevestigd op de campus van de Radboud Universiteit en de HAN in Nijmegen. Stuur je cv en motivatie naar info@clipit.nl.

Wil jij op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief