Overzicht

Print Media Monitoring: nu ook met FD

Alle FD artikelen uit krant én web

Vanaf nu monitoren we ook álle FD artikelen uit de krant én web. Onze fans gaven aan dat ze de hoogwaardige content van Het Financieele Dagblad graag toegevoegd zagen in onze print media monitoring dienst. Daarom is FD als bron toegevoegd. Zo hoef je nooit het financieel-economische nieuws, achtergronden en analyses over jouw bedrijf of merk uit deze kwaliteitskrant te missen. Inclusief de bijlagen FD Persoonlijk en FD Weekend.

Hoe werkt het?

Wij doorzoeken real time alle content van het FD. Zodra een match is gevonden met een zoekopdracht van één van onze klanten, dan geven wij de titel, een samenvatting en een link naar het relevante artikel weer. Vanuit die link in de Clipit portal of e-mail nieuwsselectie kan dan gemakkelijk het gehele artikel in de FD omgeving worden gelezen met een eigen inlog of licentie overeenkomst. Wij zorgen uiteraard voor de sentimentanalyse en PR-waarde berekening bij elk online én print artikel. En binnenkort ook van elk radio- en TV fragment waarin je genoemd bent.

Brondekking van álle landelijke kranten

Door de toevoeging van FD scannen we nu álle Nederlandse landelijke dagbladen in print versie. FD was de ontbrekende schakel naast De Telegraaf, De Volkskrant, NRC Handelsblad, NRC Next, Trouw, AD en Het Parool. Na de lancering van onze knipseldienst 2.0 vorig jaar oktober, hebben we hard gewerkt om steeds Nederlandse print bronnen toe te voegen. De brondekking van de betaalde landelijke dagbladen in Nederland is nu compleet met toevoeging van FD.

P.S. Wil jij onze print media monitoring mét FD testen? Vraag een gratis PR-check aan! Stuur onze media analisten een mail!

Gratis PR-check

Benieuwd wat er over jou wordt geschreven in de media?

Wil jij op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief