Overzicht

Slow Down koffie

Wat heeft Clipit toch met koffie? Best veel eigenlijk! Niet zo gek als er op kantoor de heerlijkste koffie van de liefhebbers van FairChain Moyee Coffee wordt geschonken. Maar het is meer dan dat! Stel je een mooie, zonnige zondagochtend voor waar je buiten, rustig met een kop koffie en je krant de dag start. Dat gevoel hebben wij elke ochtend met een kop koffie en onze Clipit nieuwsselectie. Een prettige manier om de werkdag te beginnen met het idee dat je, na deze kop koffie, weer volledig op de hoogte bent wat er in de professionele wereld om je heen gebeurt.

Het kan dan bijna ook geen toeval zijn dat een oud medewerker van Checkit, het bedrijf waar Clipit uit voort is gekomen, zijn eigen koffiemerk is begonnen. Chiel was een van onze online marketeers en fervent koffie liefhebber. Schijnbaar is hij ook door ons ondernemersvirus aangestoken en in de avonduren zijn eigen koffiemerk begonnen; Slow Down Coffee.

Voor velen is koffie een oppepper, een energiedrankje om mee te draaien in de snelle wereld. Hoezo Slow Down Coffee? Chiel ziet het als volgt: “koffie staat ook voor gezelligheid en ontspanning. Even rustig aan een bakkie doen met je familie, vrienden of collega’s. Koffie brengt een gesprek op gang en brengt mensen dichter bij elkaar”.

Wat heeft Slow Down Coffee te bieden? Degelijke, luchtdichte, zwarte verpakkingen met fraaie etiketten in retrostijl. Hierop staat duidelijk informatie over de oorsprong van de bonen, de verwerkingsmethode en een aanduiding met een cijfer voor de sterkte. Heel belangrijk is de sticker op de achterzijde met de branddatum van de bonen, vers gebrand dus!

Slow Down Coffee heeft drie espresso melanges uit Zuid & Centraal Amerika en Afrika en drie single origin koffies uit Colombia, Ehtiopië en Costa Rica aan in de webshop, variërend van medium tot sterk. Een proefpakket heerlijke koffie gevuld met 125 gram van alle zes de varianten, kost je slechts € 30,00. Wij zeggen doen!

Gratis PR-check

Benieuwd wat er over jou wordt geschreven in de media?

Wil jij op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief