Overzicht

Terugblik op een innovatief 2017

Zo net voor de Kerstdagen en het einde van dit jaar wil ik met jullie terugblikken op 2017. Een jaar dat in het teken stond van bijzonder veel innovaties. 25 innovaties in een jaar tijd en daarmee gemiddeld elke twee weken een release van een nieuwe functionaliteit. Met als hoogtepunten in de zomer de lancering van ongelimiteerd data terugzoeken en de nieuwe module om berichten in te plannen, te publiceren en te delen door je complete achterban.

25 innovaties bij Clipit

Dit najaar nam ik jullie al mee in de 25 innovaties bij Clipit in 2017. Daarom nu in vogelvlucht alleen de opsomming van al onze nieuwe features & functionaliteiten:

 1. Ongelimiteerd data zoeken
 2. Berichten publiceren & delen
 3. Statistieken export
 4. Emoji in sentimentanalyse
 5. Wordcloud
 6. Bereik analyse
 7. Advertentiewaarde analyse
 8. Paid, earned & owned media analyse
 9. Linkbuilding analyse
 10. Whitelabel e-mail vanuit Portal
 11. Design meta data
 12. Stakeholder analyse
 13. Kernboodschap & branding laden
 14. Logoherkenning live!
 15. Analyse mail
 16. Grafiekenpagina
 17. Media Rapportages
 18. Vernieuwde website
 19. Maak kennis met Amy!
 20. Supportdesk & changelog
 21. ClipPakketten
 22. Content Marketing
 23. Onderzoek doen met social data
 24. Influencer analyse
 25. Business Insights Dashboard

Lees alle innovaties rustig na in mijn blog met kop koffie erbij of warme chocolademelk. Wil je support om een nieuwe analysevorm toe te passen of hulp bij de implementatie van een nieuwe feature? Mail, chat, bel of app dan één van onze media analisten!

ClipFun

Naast de introductie van de vele innovaties in een moordend tempo was er ook als vanouds ruimte van de nodige fun bij Clipit. We trapten 2017 af met een geweldig Clipit 15 jaar feest voor alle collega’s met partners en oud-collega’s in de afgelopen 15 jaar. In de zomer kregen we met z’n allen een slipcursus en gingen off road rijden met 4WD-jeep. De foute Kerstrui-competitie vorige week was hilarisch en na het Kerstdiner met z’n allen met de voetjes van de vloer erg geslaagd. We worstelen ons nu aan een overkill aan traktaties om behaalde targetstappen te vieren. Zo rollen we volgende week het nieuwe jaar in!

Clipit voor Dierenambulance

Tijdens deze koude winterdagen sturen we jullie de warmste wensen toe. Maar we denken niet alleen aan onze medemens. Ook de dieren wensen we een warm hart toe. Daarom doneren we dit jaar ons budget voor kerstkaarten aan de stichting Dierenambulance Nijmegen. Pieter, developer bij Clipit, zet zich in zijn vrije uurtjes al bijna vijf jaar met veel plezier in voor de Dierenambulance Nijmegen. Regelmatig komt hij met de mooiste verhalen op kantoor. Van het thuisbrengen van een verdwaalde kat tot de poging om een ontsnapte Walibi te vangen. Wij dragen daar graag een steentje aan bij!

Nieuwe egelverblijven it is!

“Elk seizoen heeft zijn karakteristieke eigenschappen waar de dieren om ons heen zich naar gedragen. Deze gedragingen zijn daarmee ook bepalend voor de werkzaamheden bij de dierenambulance. De herfst en winter laten zich kenmerken door de dalende temperatuur en de stijgende behoefte naar warmte. Vooral bij egels die door ziekte of verwonding niet genoeg zijn aangesterkt om op tijd buiten aan hun winterslaap te kunnen beginnen. Deze egels worden de winterperiode binnen opgevangen en dagelijks voorzien van een schone papieren egelslaapzak, voer en medicatie tot het voorjaar weer aanbreekt. Helaas moeten steeds meer kleinschalige opvangcentra voor inheemse dieren sluiten door organisatorische en economische tekortkomingen. Om deze reden is de donatie van Clipit ten behoeve van nieuwe egelverblijven in de opvang van Dierenambulance Nijmegen een zeer welkom en vooral warm gebaar”, Pieter, Dierenambulance chauffeur.

Coming soon… 2018 plannen!

Vers in het nieuwe jaar update ik jullie over de mooie plannen die we voor 2018 hebben! Ik wens jullie allemaal hele fijne Kerstdagen en alle goeds & geluk voor een spetterend 2018! Tot in het nieuwe jaar!

Wil jij op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief