Lesly
Kaneza

Media specialist & marketeer lesly@clipit.nl

In de zomer kan je me vinden aan de Kaaij of op het waalstrand.

Media specialist en marketeer @Clipit. Van nature nieuwsgierig, open-minded en een behulpzame harde werker.

Specialiteiten

Bij Clipit heb ik de ruimte gekregen om mijn passie voor media en marketing te combineren. Als media specialist houd ik me bezig met het adviseren, maken en monitoren van zoekopdrachten. Het proactief herkennen van oplossingen en adviseren vind ik het gaafste om te doen. In mijn functie als junior marketeer zorg ik er voor dat Clipit haar successen en verhalen deelt. Er gebeuren leuke en goede dingen bij Clipit, dat mogen mensen best weten!

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in het centrum van Nijmegen. Ik ga graag winkelen, het terras op of naar een arthouse-film in de LUX. In de zomer kan je me vinden aan de Kaaij of op het waalstrand. 

Mediasmaak

Spotify is naast whatsapp mijn meest gebruikte medium. Naast mijn favoriete afspeellijsten luister ik ook veel naar podcasts. Mijn aanraders? 30 minuten RAUW met Ruud de Wild, Super Soul Sunday met Oprah en ‘Grownups Read Things They Wrote as Kids’. 

Op Instagram volg ik de laatste posts van vrienden, inspirerende mensen en fotografie accounts. Via Facebook blijf ik op de hoogte van de leukste feestjes en evenementen in Nijmegen. Met videoland onderhoud ik mijn kleine verslaving aan de serie ‘Scandal’. Ik maak Pinterest borden voor elke activiteit die je je maar kunt bedenken: van marketing tot aan een themafeestje voor mijn verjaardag. 

Koffiesmaak

Een normale werkdag start ik eerst met een kopje koffie zonder melk en suiker. Tegen het einde van de dag, als ik mezelf even wil verwennen maak ik een cappuccino of ijskoffie.