Matina
Levendi

Media specialist matina@clipit.nl

Positief, energiek en ambitieus! Een georganiseerde aanpakker, met een licht Grieks temperamentje en een groot liefdadigheidshart.

Specialiteiten

Als Media Specialist zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor onze klanten, van zoekopdrachten instellen tot het meten & analyseren van data. Het vertrouwen creëren bij de klant en eersteklas service bieden staan hoog in het vaandel. Samen met ons Operations team proberen we dit iedere dag te realiseren.

Naast mijn werk, houd ik me ook graag bezig met koken, sporten en het kijken van series/films. In het weekend vaak te vinden op een borrel met vrienden of in de tuin van opa & oma.

Mediasmaak

Instagram-fan. Het eerste wat ik doe als ik ‘s ochtends wakker word. Even mijn feed checken. Hieropvolgend kijk ik ouderwets het journaal op tv. Netflix, Videoland, HBO noem maar op. Ik heb overal een abonnement op zodat ik altijd wat te kiezen heb met mijn brede smaak in films en series.

Koffiesmaak

Ik start de dag met een Nespresso, what else? Vervolgens nog een bakkie op kantoor, met zo min mogelijk cafeïne en een zoetje. Hierna stap ik over op een brandnetel-, gember- of groene thee.