Oplossingen

Monitoring

Monitor de media aandacht van jouw merk
Combined Shape Created with Sketch.

Analyse

Inzicht en overzicht van alle berichten rondom je merk
Combined Shape Created with Sketch.

Insights

Duiding en interpretatie van alle data rondom je merk
Combined Shape Created with Sketch.

Foresights

Beheers je merk reputatie met voorspellende data

Data analyse

Jouw dashboard draait overuren. Alle relevante data komt binnen en je wil overzicht in deze modderbrij van informatie. Je eigen doelstelling én vragen van je manager vereisen dat je verrast met meer dan enkel ruwe datasets (gaap gaap). Met eenvoudige analyses structureer je een overzicht dat voor iedereen relevant inzicht geeft. Jij bent dé Marcom professional die structuur en inzicht geeft in media monitoring.

Grip op je KPI

We spreken dagelijks met onze klanten en vragen altijd welke vraag zij willen beantwoorden. Ben jij als PR held verantwoordelijk voor het aantal berichten of de reputatie rondom je merk? Hoeveel en welke berichten zijn positief of negatief? Doordat we goed naar je vraag, probleem of eigen KPI luisteren, stellen we op basis van je input de juiste zoekopdracht in. In je dashboard vind je de juiste analyses passend bij jouw vraag.

Van data naar analyse

Wij geloven dat monitoring alleen werkt als data gestructureerd antwoord geeft op jouw specifieke vraagstuk. Analyses verliezen aan kracht wanneer de data (brandstof) niet compleet is. Alle berichten blijven maar data als je niet op zoek gaat naar verband en structuur. Daarom staan de meest relevante analyses vast en check je deze in je dashboard of wekelijks in je mail. Zo zorgen we dat je snel en eenvoudig altijd antwoorden hebt.

Al onze oplossingen

Merk analyse

Verzamel en meet de
belangrijkste KPI’s rondom
je merkaandacht.

Campagne analyse

Structureer de media
aandacht van je campagne
in één overzicht.

Reputatie analyse

Ontvang rapportages en
krijg inzicht in de positieve
en negatieve media
aandacht van je organisatie.

Branche analyse

Inzicht in ontwikkelingen
en opkomende trends
binnen de branche van
je organisatie.

Group 5 Created with Sketch.

Er zijn systemen voor media monitoring in vele soorten en maten, maar zo eenvoudig en overzichtelijk als dat van Clipit heb ik nog altijd niet gevonden. Ik blijf dagelijks nauwkeurig op de hoogte waar en wanneer mijn organisatie genoemd wordt en in welke context. Sentiment en PR-waardes zet het systeem netjes voor me op een rijtje. Met het Clipit-dashboard kan ik heel eenvoudig en overzichtelijk zelf vergelijkingen en grafieken maken. Heerlijk, geen overbodige toeters en bellen!

Jelko de Ruijter – Social Media Manager bij HKU
Group 5 Created with Sketch.

Wat ik vooral fijn vind aan het media monitoringssysteem van ClipIt zijn de mensen die er achter zitten. Hun snelheid en servicegerichtheid zijn zo fantastisch dat het mij in staat stelt om weer de beste service aan mijn opdrachtgevers te bieden. Ik kan iedereen aanraden om met ClipIt te werken

Sheila Klein Schiphorst – Oprichter van She PR
Deze merken maken gebruik van Clipit
Swinkels logo
Logo WhizPR
Pathe-Logo
download
Nederlandse Loterij logo