Oplossingen

Monitoring

Monitor de media aandacht van jouw merk
Combined Shape Created with Sketch.

Analyse

Inzicht en overzicht van alle berichten rondom je merk
Combined Shape Created with Sketch.

Insights

Duiding en interpretatie van alle data rondom je merk
Combined Shape Created with Sketch.

Foresights

Beheers je merk reputatie met voorspellende data

Foresights

Hoe mooi ziet de wereld eruit als we meer en meer kunnen voorspellen? In een wereld waarin de plek van data steeds meer prominent aanwezig is, helpen we jou om met alle relevante monitoring data voorspellingen te doen. Je bent altijd op de hoogte van de laatste trends die spelen in je branche en dit geeft je meer snelheid om hierop in te spelen.

Voorspellen

We bieden je betrouwbare monitoring data en waar relevant ook de combi met andere data stromen, zoals NPS scores. Hoe koppelen we monitoring data aan traditionele NPS scores, zodat op lange termijn met een algoritme de NPS score te voorspellen is? Zien we onderwerpen in een bepaalde branche steeds terugkomen? Zijn deze te koppelen aan trends? Als Marcom professional ben je snel in staat om je klantstrategie bij te sturen. 

Machine Learning

Wij geloven dat data steeds belangrijker wordt. Daarom kijken we altijd hoe we jou kunnen helpen om jouw monitoring data meer duiding te geven. Voorspellen is natuurlijk next level, dus ontwikkelen we steeds meer machine-learning en algoritmen als vast onderdeel van onze dienst. Hierdoor maken wij binnen jouw data voorspellingen en bieden we je inzicht in trends.Al onze oplossingen

Merk foresights

Combineer traditionele NPS
scores met media monitoring
data en krijg realtime inzicht
in de tevredenheid over je
organisatie.

Deze merken werken samen met Clipit
Swinkels logo
Logo WhizPR
Pathe-Logo
download
Nederlandse Loterij logo