Oplossingen

Monitoring

Monitor de media aandacht van jouw merk
Combined Shape Created with Sketch.

Analyse

Inzicht en overzicht van alle berichten rondom je merk
Combined Shape Created with Sketch.

Insights

Duiding en interpretatie van alle data rondom je merk
Combined Shape Created with Sketch.

Foresights

Beheers je merk reputatie met voorspellende data

Insights

Zorgvuldig kies je welke grafieken in jouw report komen. Toch blijf je wat missen. Als je naar de grafiek kijkt, heb je geen idee wat de oorzaak is van die ene piek. Je hebt geen tijd om door de >500 berichten te scrollen en toch wil je weten wat die piek aan berichten betekent. Je gaat op zoek naar de verklaring achter de highlights die je ziet in grafieken. Pas dan wordt data écht van waarde en dus interessant.

Van KPI naar Insight

Wij vinden het belangrijk om jouw werk makkelijk en meer effectief te maken. Onze analisten vragen daarom altijd wat jouw KPI’s zijn. Deze doelstellingen vertalen zij in zoekopdrachten, handige analyses en uiteindelijk de juiste insights. De specialisten die verantwoordelijk zijn voor dekking, zorgen ervoor dat we geen nieuwsbronnen missen die voor jou relevant zijn. Zo heb je altijd het meest complete beeld om de stroom aan monitoring data te evalueren.

Strategische waarde

Alle media monitoring data zien wij als brandstof. Deze benzine heb je nodig om het dashboard en de reports goed voor je te laten werken. Data gaat pas leven als we duiding en interpretatie meegeven. Deze input neem je mee om strategische beslissingen te onderbouwen. Wij geloven dat we je kunnen helpen bij het aantonen van jouw succes als Marcom professional!

Al onze oplossingen

Merk insights

Ontvang duiding en
interpretatie van alle
berichten rondom je merk
aandacht in een alles
in 1 dashboard.

Campagne insights

Visualiseer en deel de
belangrijkste KPI’s van
jouw campagne in een
realtime dashboard.

Reputatie insights

Meet met een realtime
dashboard je merk reputatie,
met daarin direct inzicht
in de tone of voice van
je media aandacht.

Branche insights

Ontvang rapportages met
hierin de belangrijkste
highlights rond jouw merk
en markt.

Group 5 Created with Sketch.

Als organisatie zijn we in heel Nederland vertegenwoordigd en hebben we zowel landelijke als lokale media aandacht. Met Clipit kunnen we tot op hyperlokaal niveau, maar ook landelijk alle media aandacht monitoren. Het dashboard maakt het voor ons mogelijk om analyses te maken, te monitoren en zijn we altijd up to date wat er in de media verschijnt over ons merk. Door de uitgebreide support van Clipit is ons dashboard en onze zoekopdrachten naar thema en regio ingericht. Zo kunnen we onze regionale collega’s van relevante news alerts voorzien. Dit geeft ons overzicht en inzicht.

Naomi Samson – PR Manager bij Monuta
Group 5 Created with Sketch.

Voor een locatie als Chemelot in Zuid Limburg biedt Clipit dagelijks het overzicht van nieuws dat verschijnt in de media, op online forums en social media kanalen. Een schat aan informatie die in een oogopslag weergeeft welke onderwerpen er spelen en hoe het sentiment is. Clipit kennen wij als partner die met ons meedenkt, zorgvuldig is en een oogje in het zeil houdt wanneer we dit vragen. Clipit helpt ons te kunnen monitoren, te meten en te rapporteren, zodat we afgewogen de juiste beslissingen kunnen nemen.

Judy op ‘t Veld – Manager Communicatie bij Chemelot

Deze merken maken gebruik van Clipit
Swinkels logo Logo WhizPR Pathe-Logo download Nederlandse Loterij logo

Wil jij ook een gratis PR-check?

Benieuwd wat Clipit voor jou kan betekenen? Doe nu een aanvraag voor een gratis PR-check met Clipit media monitoring.

Of neem contact met ons op.