Campagne analyse

Maanden heb je hier aan gewerkt. Heel veel cafeïne gecombineerd met slaperige ochtenden, talloze budget discussies en creatieve brainings. Jullie campagne mag de wijde wereld in! Dit wordt jouw weg naar die ene felbegeerde award, het bewijs van je onmisbare voorlichtende rol binnen de organisatie, of een succesvolle lancering van een nieuw product. Hoe maak je het succes van jouw campagne aantoonbaar bij stakeholders binnen en buiten jouw organisatie? Met een simpele handeling in het Clipit Dashboard draai je zo een campagne analyse uit om te delen met jouw stakeholders.

Campagne parameters

You can’t manage what you can’t measure. Jouw campagne heeft vast doelstellingen en hier zijn wij graag van op de hoogte. Bij al onze berichten vind je parameters zoals het sentiment, bereik en PR-waarde. We bieden jou een overzichtelijk dashboard waarin je makkelijk en snel jouw campagne evalueert. In een oogopslag heb jij gevoel bij de media aandacht met jouw eigen samengestelde campagne analyse.

Gratis campagne check

Campagne overzicht

Eenmaal on fire met je campagne, is jouw Marcom professional adrenaline op standje max. Je gaat op in de waan van de dag en vind geen rust en tijd om weg te dromen in de data. We bieden daarom verschillende opties om de campagne te analyseren. Wil je een op maat campagne analyse achteraf? Je ontvangt een campagne media report na afloop van de campagne. Liever tijdens de campagne aan de bal? Met tussentijdse analyse updates in de vorm van een overzichtelijke mail met analyses, verlies jij nooit de bal aan je voet.

Campagne impact meting

Door jouw campagne te analyseren, ontdek je snel welke media of influencers zorgen voor de grootste impact in de berichtgeving rondom jouw merk. Je weet wie je kunt benaderen voor een extra boost in de berichtgeving en stuurt zo naar een succesvolle campagne. Je learnings neem je mee en pas je toe in de volgende ronde. Het succes van jouw werk bewijs je makkelijk en snel, zodat je geen tijd verliest voor een avondje champagne als jij die award ophaalt, sponsoren contracteert of aantoont dat jij de juiste PR held op de juiste plek bent.

Campagne KPI’s

We blijven graag in contact over je campagne planning. Zo bewaken we samen jouw doelstellingen. Specialistische analisten denken met je mee en vertalen jouw campagne KPI’s in overzichtelijke en hapklare analyses. Het dashboard biedt je overzicht en inzicht. De monitoring data is altijd van goede kwaliteit. We checken graag je campagne doelgroep bij de intake, zodat onze bron specialisten iedere relevante bron, in hun technisch vizier hebben. Je campagne analyse is zo compleet!

Group 5 Created with Sketch.

Het mappensysteem van Clipit maakt het maken van een analyse heel makkelijk. Alles wat op basis van ons persbericht wordt gepubliceerd of uitgezonden komt automatisch in een map en dat bespaart ons heel veel tijd. We openen de map en maken op basis van de criteria die wij belangrijk vinden snel alle analyses die we willen (en ik baal dan ook altijd enorm als ik vergeet om map te laten maken…).

Karin Radstaak – Communicatieadviseur bij Nibud

Onze media analyse oplossingen

Meer weten?

Stefan helpt je graag verder met jouw vraag

Neem contact op
Logo WhizPR
bavaria-logo-png
Logo Pathé
Mercedes Benz logo
Nederlandse Loterij logo