Oplossingen

Media Monitoring

Monitor de media aandacht van jouw merk

Media Analyse

Inzicht en overzicht van alle berichten rondom je merk

Media Insights

Duiding en interpretatie van alle data rondom je merk

Over media insights

We zijn specialist in Monitoring, Analyse & Insights. Sinds 2001 brengen we voor onze opdrachtgevers de media aandacht in kaart en maken we inzichtelijk wat dit betekent voor hun marketing en communicatie strategie. Met onze verfijnde inhouse technologie bieden we het meest complete overzicht van media vermeldingen in online- en social media, print en radio & TV. Daarbij geven we eenvoudig inzicht in volumes, sentiment, bereik, branding en PR-waarde.

Onze media insights oplossingen

Media insights analyses

Zorgvuldig kies je welke analyses in jouw report komen. Toch blijf je wat missen. Als je naar de analyse kijkt, heb je geen idee wat de oorzaak is van die ene piek. Je hebt geen tijd om door de >500 berichten te scrollen en toch wil je weten wat die piek aan berichten betekent. Je gaat op zoek naar de verklaring achter de highlights die je ziet in analyses. Je gaat dus op zoek naar de media insights uit de analyses. Pas dan wordt data écht van waarde en dus interessant.

Gratis adviesgesprek

Van KPI naar Insights

Wij vinden het belangrijk om jouw werk makkelijk en meer effectief te maken. Onze analisten vragen daarom altijd wat jouw KPI’s zijn. Deze doelstellingen vertalen zij in zoekopdrachten, handige analyses en uiteindelijk de juiste insights. De specialisten die verantwoordelijk zijn voor dekking, zorgen ervoor dat we geen nieuwsbronnen missen die voor jou relevant zijn. Zo heb je altijd het meest complete beeld om de stroom aan monitoring data te evalueren.

Meer weten?

Stijn helpt je graag verder met jouw vraag

Neem contact op
Logo WhizPR
bavaria-logo-png
Logo Pathé
Mercedes Benz logo
Nederlandse Loterij logo