Campagne insights

Na maanden hard werken aan de campagne is het moment daar! De campagne gaat van start. Volgens een duidelijk plan zie je met positieve verwachtingen dit moment tegemoet. Iedere campagne heeft een kop en staart, dus zodra je manager of opdrachtgever aan je bureau staat voel jij de bui al hangen. Of je even inzicht wilt geven in wat nu na afloop succesvol bleek en wat nog kleine verbetering behoeft binnen de campagne strategie. Waar start je? Met een campagne insights analyse van Clipit heb je precies wat je nodig hebt.

De integrale analyse

Of je nu aan het voorbereiden bent, er midden in zit of er op terugkijkt. Jouw campagne vraagt om aandacht, alleen zo kan je leren en groeien. We bieden je daarom een integraal insights report (paid, owned en earned media), waarin je ziet of de campagne doelstellingen zijn behaald. 

Gratis adviesgesprek

Realtime campagne insights

Met het realtime campagne insights dashboard heb je altijd en overal inzicht in de prestaties van je campagne inspanningen. Als jouw campagne van start gaat, push je met 1 druk op de knop je persbericht ook nog mooi naar een pers verzending module. Om persberichten te versturen werken we samen met onze partner Smart.pr.
Ook hier zie je realtime onder andere KPI’s zoals een openingsrate. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt rondom jouw campagne.

Beheers je campagne

Met het campagne insights report ben jij altijd in staat om je goed voor te bereiden, te optimaliseren of achteraf te leren van je campagne inspanningen. Het insights campagne dashboard geeft je gedurende jouw campagne inzicht in de prestaties. Zo ben je continu in staat om de campagne waar nodig bij te sturen. Daarnaast heb je inzicht in het effect van de campagne op je merk of organisatie. Met deze insights bouw jij succesvol verder aan PR- en campagne strategieën voor je organisatie.

Campagne evaluatie

Als je wil analyseren wij voor jou alle earned, owned en paid media data rondom de campagne. Hierbij meten en evalueren we de bijdrage van je PR- en communicatiestrategie aan de vooraf gestelde organisatie- en communicatie KPI’s. Dit integreren we in een dashboard in Google Data Studio, zodat je dit makkelijk deelt en overal 24/7 kan bekijken. Indien gewenst komen wij dit dashboard persoonlijk voor jou, je collega’s of andere externe stakeholders showen in een goed verhaal. Zo vertellen wij jouw succes story zonder dat je het zelf steeds moet doen.

Onze media insights oplossingen

Meer weten?

Stijn helpt je graag verder jouw vraag

Neem contact op
Logo WhizPR
bavaria-logo-png
Logo Pathé
Mercedes Benz logo
Nederlandse Loterij logo