Reputatie insights

Duurzaamheid is een van de belangrijke pijlers binnen jouw organisatie. Als Marcom professional is het aan jou om met de juiste inzet van marketing- en communicatie “duurzaamheid” onlosmakelijk te verbinden aan jouw merk. De impact die je maakt met jouw werk wil je natuurlijk inzichtelijk maken. Hoe doe je dat? Een reputatie insights analyse helpt jou hierbij.

Insights analyse

Dankzij de reputatie insights analyse geven we je onafhankelijk verrassende inzichten, conclusies en aanbevelingen op basis van onze betrouwbare media monitoring data. Jij zorgt dat wij weten welke pijlers voor jou belangrijk zijn en hoe je de impact hiervan wilt meten. Wij zorgen voor de juiste analyses en presentatie hiervan in een report, online presentatie of Google Data Studio dashboard.

Gratis adviesgesprek

Reputatie altijd in control

Doordat we jouw monitoring data structureren en de volgende stap naar duiding en interpretatie zetten, heb je altijd inzicht in de impact van jouw marketing- en communicatie inspanningen. We besparen je tijd én je krijgt iedere maand, kwartaal of jaar van ons een reputatie insights report. Hierdoor ben je beter in staat om de kernwaarden van jouw organisatie extra kracht bij te zetten. Je bent altijd op de hoogte van jouw reputatie en kunt hier tijdig op inspelen.

Samen sparren

Onze analisten hebben als favo onderdeel het achterhalen van jouw vraag achter de vraag, jouw KPI’s en de pijlers van jouw organisatie. We zijn je sparringspartner en houden je soms licht brutaal de spiegel voor. Je ontvangt een voorstel met analyses en highlights, zodat je weet wat je van het reputatie insights report mag verwachten. Onze bron specialisten zorgen ervoor dat alle relevante media dagelijks gecheckt worden. Zo mis je geen bericht door 100% monitoring en maak je altijd overal jouw reputatie inzichtelijk.

Onze media insights oplossingen

Meer weten?

Stijn helpt je graag verder met jouw vraag

Neem contact op
Logo WhizPR
bavaria-logo-png
Logo Pathé
Mercedes Benz logo
Nederlandse Loterij logo