Podcast monitoring

De podcast-industrie groeit in hoog tempo en een grote diversiteit aan thema’s wordt uitgebreid besproken. Effectieve podcast monitoring voor zowel PR- en communicatieprofessionals en marketeers steeds essentiëler. Naast het monitoren van online, print, RTV en internationale media, is het monitoring van alle openbare Nederlandse podcasts ook toegevoegd aan ons media aanbod.

Wat is podcast monitoring?

Podcast monitoring is het voortdurend monitoren en analyseren van alle openbare Nederlands podcasts. Met behulp van onze spraakherkenningssoftware wordt spraak omgezet naar tekst en verrijkt met sentiment, PR-waarde, bereik en de kernboodschap toegekend aan deze media. Dit stelt organisaties in staat om inzicht te krijgen in de waarde van podcasts gerelateerd aan de ingestelde zoekopdrachten. Ontvang op dagelijkse basis een overzicht per mail met daarin de vermeldingen van alle podcasts en analyseer deze in een overzichtelijk dashboard. Wil je liever Podcast samenvattingen ontvangen? Ook dat kan met de AI news tooling van Clipit.

Laat data jouw PR-communicatie leiden

Ben je klaar om de effectiviteit van podcast monitoring en analyses te ervaren? We helpen je graag op weg door een vrijblijvende proefperiode te activeren. Tijdens deze proefperiode ontvang je twee weken kosteloos alle media vermeldingen op de voor jou belangrijke zoektermen. Op deze manier meet je jouw marketing en PR-inspanningen en krijg je inzicht en overzicht van deze media aandacht.

Proefperiode aanvragen

Meer weten?

Stefan helpt je graag verder met jouw vraag

Neem contact op