Print media monitoring

Wil je weten hoe jouw organisatie er in print media voor staat? Welke magazines of kranten schrijven over jou? Wat is hiervan het sentiment en de PR-waarde? Met Clipit Print Media Monitoring ben je altijd op de hoogte van jouw print vermeldingen. Alles-in-1 overzicht binnen het Clipit Dashboard, zoals je van ons gewend bent. Elke ochtend krijg je een compleet overzicht van de nieuwste berichten uit zowel landelijke dagbladen, regionale kranten, huis-aan-huis-bladen en magazines in de nieuwsselectie email. In ons online Dashboard ontdek je trends en meet je het effect van je PR.

Kwalitatieve print oplossing

Clipit introduceert een vernieuwd print aanbod waarbij een complete brondekking en een oplossing op maat centraal staan. Wij werken daarvoor samen met 2 toonaangevende externe partners die gespecialiseerd zijn in print monitoring; Media Info Groep en LexisNexis.

Keuze opties print monitoring

Clipit biedt jouw bedrijf de volgende print media monitoring opties:

  1. Print Monitoring via Media Info Groep
  2. Print Monitoring via LexisNexis
  3. Inloop eigen print-feed in het Clipit Dashboard

Crossmediale print monitoring

Door print media op deze wijze te verrijken en analyseren als de berichten uit online & social media én radio & TV krijg je inzicht in de impact per medium- en brontype en hoe crossmediale media aandacht elkaar versterkt. In het Clipit Dashboard vind je berichten overzichtelijk onder elkaar met benoeming van bron en mediumtype.