Bart
Jansen

Media analist bartjansen@clipit.nl 024 890 39 53

Ik haal energie uit tevreden opdrachtgevers

Media analist bij Clipit. Ik haal energie uit tevreden opdrachtgevers. Dit doe ik door jouw account zo goed mogelijk in te richten waardoor jij Clipit optimaal kunt gebruiken. 

Specialiteiten

Elk contact met onze opdrachtgevers begint met luisteren. Welke data willen ze graag binnen krijgen, welke absoluut niet en tegen welke problemen lopen ze aan? Door goed te luisteren en af en toe zelf een beetje bij te sturen, kom je samen tot het uiteindelijke doel: een tevreden opdrachtgever. Buiten het werk om hou ik ook van tevreden en blije mensen, dus waarom op de werkvloer niet? 

Mediasmaak

Het is lastig om mijn mediasmaak te definiëren. Aan de ene kant vind ik een goed boek of de krant lezen heerlijk. Aan de andere kant kan ik ook heel goed kijken naar smakeloze televisie zoals Temptation Island. Dat is ook zo met muziek. Aan de ene kant kan ik uren naar de Top 2000 luisteren, maar aan de andere kant maak je mij net zo blij (misschien wel blijer) met Django Wagner. Een traditioneel ordinaire mediasmaak dus. 

Koffiesmaak

In mijn geldloze studententijd dronk ik altijd gratis koffie op de kamer van onze studievereniging. Niet te drinken, maar je moest wat. Tegenwoordig drink ik thuis vooral caffé lungo of een goede filterkoffie. Zonder melk en suiker uiteraard. Het kantoor van Clipit heeft trouwens ook echt een fantastisch koffiezetapparaat!