Claudia
ten Kleij

Management assistente claudia@clipit.nl 024 890 39 51

Ik ben management assistente bij Clipit en ondersteun het management en alle medewerkers door zorg te dragen voor alle diensten en voorzieningen die dagelijks nodig zijn om iedereen optimaal hun werk te kunnen laten doen. 

Specialiteiten

Regelen, organiseren, uitzoeken en vraagstukken oplossen; daar krijg ik energie van en geeft mij voldoening. Het werken bij Clipit is elke dag weer anders en dat maakt het voor mij nooit saai.
Over het algemeen werk ik op mijn thuiskantoor, maar als ik dan weer even op het Clipit kantoor kom is het altijd gezellig en wordt er veel gelachen. En daar houd ik van. 

Thuis ben ik de vrouw van een militair en moeder van twee pubers. Verder vind ik het heerlijk om bij mooi weer op mijn waterterras te zitten werken, een boek te lezen of een wijntje te drinken.

Mediasmaak

S’morgens scroll ik door Microsoft Start, Facebook, Instagram en soms Twitter. In de auto kan ik een podcast waarderen of mijn favoriete muziek op Spotify. S’avonds en in het weekend ontspan ik bij Netflix, Prime of met een goed boek (Thriller of Biografie).

Verder vind ik alles wat met politiek te maken heeft, enorm interessant. Op tv staat er dan ook regelmatig een politieke zender aan. Soms ook als ik aan het werk ben, tijdens de algemene beschouwingen bijv. echt mijn Guilty Pleasure.
Ik ben recentelijk gevraagd door een gemeentelijke politieke partij om lijsttrekker te worden, maar daar heb ik het te druk voor. Maar wie weet, in de toekomst.

Koffiesmaak

In de ochtend begin ik met koffie, het liefst sterk met een zoetje. Een goede Espresso na een nachtje niet goed slapen vind ik heel fijn en s’middags verse muntthee met honing. Veel koffie drink ik niet, maar het heeft zeker wel mijn voorkeur.