Evie
Aerts

Junior media analist evie@clipit.nl 024 8000 704

Pas echt wakker kunnen worden na het drinken van een kopje koffie, dat ken ik niet.

Junior media analist bij Clipit. Ik hou me bezig met het maken van zoekopdrachten en labels aan de voorkant, maar ook met het monitoren van de data aan de achterkant. Samen met de andere media analisten zorg ik voor een zo compleet mogelijke nieuwsselectie. Wil je een persbericht toevoegen of heb je een andere vraag? Dan help ik je graag!

Specialiteiten

Volgens mij kan ik koken wel mijn specialiteit noemen, ik vind het super leuk om verschillende recepten uit te proberen en elke dag iets lekkers op tafel te zetten. Voor mezelf kook ik graag, maar ik vind het nóg leuker om dat voor anderen te doen. Vanaf dat ik op kamers ging wonen en voor mezelf ging koken, ben ik langzaam steeds meer recepten uit gaan proberen. De creativiteit, het blijven uitproberen en aanpassen tot het werkt is iets wat ik ook toepas in mijn werk. Net als bij koken, wil ik bij mijn werk het beste er uit halen. Hierbij werk ik heel oplossingsgericht, als er een probleem optreedt ga ik actief op zoek naar oplossingen en stop niet tot het probleem is opgelost. Daarnaast weet ik dat ik niet alles alleen hoef te doen. Ik geloof dat het belangrijkste van een goed werkend bedrijf een goed samenwerkend team is.

Mediasmaak

Spotify en Netflix zijn de mediaplatforms die ik het meeste gebruik, ik wil echt niet meer zonder. Een leuke nieuwkomer voor mij is Disney Plus, waar regelmatig de nieuwste Disney en Pixar films op verschijnen. Die films blijven gewoon altijd leuk! Daarnaast zit ik regelmatig te scrollen op Instagram voor de nodige inspiratie. Naast de online media hou ik ook van een traditioneel goede paperback. Ik maak er eigenlijk niet vaak genoeg tijd voor, maar als ik er een keer rustig voor ga zitten vind ik het heel rustgevend om te lezen. Heel fijn voor je hoofd ook, om het scherm af toe even uit te zetten.

Koffiesmaak

Pas echt wakker kunnen worden na het drinken van een kopje koffie, dat ken ik niet. Ik hou van de smaak van koffie, maar voor mij is het geen vast onderdeel van de dag. Het meeste van de tijd drink ik thee, ik vind het lekker en ik kan er een stuk beter tegen dan de cafeïne die in koffie zit. Als ik wel een keer zin heb in koffie, kies ik voor décafé. Ik drink dan het liefst een cappuccino met havermelk en op warme dagen een ijskoffie, heerlijk!