Frédérique
de Bruijn

Manager analyses & insights frederique@clipit.nl 024 890 39 47

Manager analyses & insights bij Clipit. Ik sta altijd voor opdrachtgevers klaar om vragen te beantwoorden over het gebruik en de optimalisatie van de nieuwsselectie, het dashboard of het account.

Specialiteiten

Ik ben een geordend en rustig persoon. Dit is ook mijn kracht in het contact wat ik heb met opdrachtgevers. Elke vraag pluis ik tot de bodem uit en probeer ik vervolgens zo nauwgezet mogelijk op te lossen. Mijn geduld komt ook goed van pas tijdens het uitleggen van onze oplossing, waarbij ik voor ieders niveau al onze functionaliteiten kan toelichten. In mijn vrije tijd omring ik mijzelf graag met mensen op een festival, in de kroeg (hopelijk kan dit snel weer) of in ons eigen paleisje. Maar ik vind het ook heerlijk om tot mezelf te komen in de sportschool, met een goed boek of een leuke serie.

Mediasmaak

Ik begin en eindig mijn dag altijd met een rondje op social media. Gedurende de dag hou ik het nieuws in de gaten via de apps van De Volkskrant en de NOS. Daarnaast ben ik dol op series en verslind ik de een na de ander. Dit doe ik voornamelijk via Netflix, maar ook via Videoland en de ‘normale’ televisie. Mijn guilty pleasure blijft toch wel het kijken van hele slechte realityprogramma’s als ‘Echte Gooische Moeders’ of ‘A Star is Born’. Heerlijk!

Koffiesmaak

Elke ochtend drink ik een cappuccino met een dubbele shot espresso en havermelk. De rest van de dag hou ik het bij een simpele bak zwarte koffie. Aangezien ik nog niet heel lang in Nijmegen woon, ben ik hier ook nieuwe koffietentjes aan het uittesten om de stad nog meer te ontdekken.