Janne
Rutten

Media analist janne@clipit.nl

Werkzaam als media analist bij Clipit. Ik help je graag verder om samen het maximale uit jouw Clipit account te halen!

Specialiteiten

Een van mijn specialiteiten is mijn gedrevenheid. Ik wil altijd zo goed mogelijk presteren en werk daar hard voor. Ik haal het beste uit mezelf met als doel een goed resultaat te leveren aan de opdrachtgevers. Daarbij vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar de opdrachtgevers om zo aan de wensen te kunnen voldoen. Daarnaast help ik de opdrachtgevers graag op weg in het dashboard zodat zij hier optimaal gebruik van kunnen maken en het beste uit de samenwerking met Clipit kunnen halen.

Mediasmaak

Mijn favoriete media zijn Instagram en Spotify. Op Instagram kan ik mezelf weleens verliezen tijdens het scrollen terwijl de tijd rustig doortikt, voor ik het weet is het ineens een uur later. Daarnaast gaat er in mijn leven ook geen dag voorbij zonder Spotify. Welke muziek er dan gedraaid wordt is afhankelijk van het moment, dit kan namelijk echt van alles zijn. Mijn muzieksmaak varieert van klassieke muziek tot afropop, Spaanse muziek, Nederlandstalige pop en nog veel meer. Verder is de NOS app mijn go-to app voor alle dagelijkse nieuwsupdates. Televisie kijk ik weinig, als de tv aanstaat dan wordt er meestal een serie of film van Netflix of Videoland gestreamd.

Koffiesmaak

Mijn koffiesmaak is vrij beperkt en voor sommigen misschien zelfs saai. Ik begin de dag standaard met een kopje zwarte koffie. Deze wordt vaak gevolgd door nog één of twee koppen koffie. Waar ik eerst de hele dag door koffie dronk, probeer ik dit nu te beperken tot twee of drie kopjes koffie voor de middag. Wat bij Clipit wel lastig is, want de koffie hier is erg lekker.