Linda
Kok

Office manager linda@clipit.nl

Mij maak je erg blij met een kopje thee en een lekker koekje (of vier) erbij!

Office manager @Clipit. In de 24 uur dat ik op kantoor ben zorg ik ervoor dat iedereen efficiënt kan werken en van alle gemakken is voorzien. Van het bestellen van een nieuwe laptop tot het vullen van chipsbakjes. Niks is mij te gek 😉

Specialiteiten

Mijn drieluik functie bestaat uit office, finance en P&O werkzaamheden. Die mix past erg goed bij mij! Veelzijdig en verzorgend zijn de eigenschappen die ik daar erg goed bij kan gebruiken. Ook privé heb ik een drieluik functie; moeder van Zennah en Jeroh, partner van Eloy en natuurlijk mijn eigen afdeling 😉 Deze tijd vul ik zoveel mogelijk met leuke dingen doen. Weekenden zijn dus veelal gevuld met bezoekjes aan festivals, vrienden en de leuke familie. Gezellig samen eten/borrelen is wat ik het liefst doe!

Mediasmaak

Het terugkijken van alle Breaking Bad afleveringen gooit momenteel roet in mijn normaal gesproken brede media smaak. Elk vrij uurtje spendeer ik samen met mijn BB-mattie op de bank en hangen we aan Walt zijn lippen. Maar zodra we door deze serie heen zijn pak ik mijn leven weer op en kijk ik graag naar programma’s als Hello Goodbye, Bones/Criminal Minds, DWDD, Man bijt hond, live muziek/ concerten, sportprogramma’s/wedstrijden of Discovery Channel.

Koffiesmaak

Mooie figuurtjes in de cappuccino en de heerlijke geur van koffiebonen. Ik kan er van genieten, maar lust helaas zelf geen koffie. Mij maak je erg blij met een kopje thee en een lekker koekje (of vier) erbij!