Linda
Lamers

Insights specialist lindalamers@clipit.nl 024 890 39 50

Ik begin in de ochtend met een lekkere cappuccino, die ik het liefst met havermelk drink.

Insights specialist bij Clipit. Met Insights gaan we een stap verder. Ik help je graag in structuur aanbrengen in én duiding geven aan de enorme bak met data die je tot je beschikking hebt. 

Specialiteiten

Ik ben enthousiast, maar vooral heel nieuwsgierig. In mijn werk zoek ik graag naar de onderliggende verbanden in onze data. Ook thuis ben ik nieuwsgierig en ben ik het liefst samen met vriendinnen op zoek naar de laatste sappige roddels. In de zomer doe ik dit het liefst op het terras met een glas wijn, maar in de winter vind je mij vooral in de meest hippe koffietentjes van Nijmegen.

Mediasmaak

Ik start mijn dag vrijwel altijd met een rondje social media, waarbij ik het meest lang blijf scrollen op Instagram. Eenmaal onderweg naar werk luister ik het liefst naar een podcast. Als ik daarna thuis kom kijk ik vooral naar YouTube, Netflix en Videoland. In het weekend wil ik er nog wel eens een boek bij pakken.

Koffiesmaak

Ik begin in de ochtend met een lekkere cappuccino, die ik het liefst met havermelk drink. De rest van de dag drink ik vrijwel alleen maar thee.