Linda
Lamers

Media analist lindalamers@clipit.nl 024 890 39 50

Ik begin in de ochtend met een lekkere cappuccino, die ik het liefst met havermelk drink.

Media analist bij Clipit. Ik help je graag onze tool en Dashboard op een optimale manier te gebruiken. Daarnaast zorg ik ervoor dat de nieuwsselectie in jouw mailbox zo compleet mogelijk is.

Specialiteiten

Ik ben enthousiast, maar vooral heel nieuwsgierig. In mijn werk zoek ik graag naar de onderliggende verbanden in onze data. Ook thuis ben ik nieuwsgierig en ben ik het liefst samen met vriendinnen op zoek naar de laatste sappige roddels. In de zomer doe ik dit het liefst op het terras met een glas wijn, maar in de winter vind je mij vooral in de meest hippe koffietentjes van Nijmegen.

Mediasmaak

Ik start mijn dag vrijwel altijd met een rondje social media, waarbij ik het meest lang blijf scrollen op Instagram. Eenmaal onderweg naar werk luister ik het liefst naar een podcast. Als ik daarna thuis kom kijk ik vooral naar YouTube, Netflix en Videoland. In het weekend wil ik er nog wel eens een boek bij pakken.

Koffiesmaak

Ik begin in de ochtend met een lekkere cappuccino, die ik het liefst met havermelk drink. De rest van de dag drink ik vrijwel alleen maar thee.