Niels
Aarns

Monitoring adviseur niels@clipit.nl 06 58 79 53 49

Ik krijg veel energie van tevreden opdrachtgevers.

Ik ben Niels Aarns en werkzaam bij Clipit als monitoring adviseur. Vanuit mijn ervaring in de topsport ben ik (data)gedreven en altijd doelgericht. Wellicht werken wij binnenkort samen bij het behalen van jouw media monitoring en analyses & insights doelstellingen?

Specialiteiten

Binnen Clipit adviseer ik opdrachtgevers op het gebied van media monitoring, data-analyse en de rapportage ervan. Ik kijk met een frisse blik naar alle mogelijkheden en kansen binnen het medialandschap. De opdrachtgever op één zetten kenmerkt mij als accountmanager. Buiten Clipit ben ik regelmatig te vinden in het bosrijke Nijmegen voor een mooie hardloopronde. In mijn vrije tijd draai ik graag platen aan elkaar. Als medeorganisator van dance events kan het niet uitblijven dat er in de toekomst een Clipit minifestival plaatsvindt.

Mediasmaak

Zodra de wekker gaat pak ik het liefst een momentje ‘offline’. Op nuchtere maag een ronde hardlopen of wat stretchoefeningen in de woonkamer. Daarna open ik voornamelijk wat socials als WhatsApp en Instagram. Ook zit ik regelmatig op Strava om mijn sportactiviteiten te uploaden. Het nieuws bekijk ik via de NOS-app, De Gelderlander en nieuws uit Nijmegen. Netflix en Videoland zijn mijn favorieten streaming diensten voor een avondje bankhangen met m’n vriendin.

Koffiesmaak

Het liefst drink ik een sterke bak uit de filter. Classic. In Indonesië heb ik ooit 500 gram Luwak koffie gekocht, de sterkste koffie uit Bali. Daar heb ik nog enige tijd van kunnen stuiteren in Nederland.