Noëlle
Eijkhout

Monitoring adviseur noelle@clipit.nl 024 890 39 42

Samen komen tot innovatieve oplossingen, daar krijg je toch energie van!

Monitoring adviseur @Clipit. Samen elkaar versterken en gebruik maken van elkaars talenten, dat is waar ik in geloof. Ik zit dan ook het liefst om de (digitale) tafel met relaties. Wanneer mag ik een keer bij jou aanschuiven?

Specialiteiten

Binnen Clipit adviseer ik relaties hoe zij media monitoring zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. Samen komen tot innovatieve oplossingen, daar krijg je toch energie van! Beren op de weg zie ik dan ook niet zo snel. Eerder een uitdaging die we samen op kunnen lossen. 

Persoonlijk, enthousiast en nieuwsgierig. Zo vlieg ik ieder gesprek aan. Maar net zo lief vlieg ik de wereld rond om toffe plekken te ontdekken. Van rondrijden in een oldtimer in Cuba tot drijven in de dode zee. Vakantiedagen blijven bij mij dan ook zelden onbenut.

Mediasmaak

De dag trap ik af met een rondje langs de socials. Even kijken waar iedereen in mijn omgeving zich mee bezig houdt. Vervolgens komt NU.nl aan de beurt voor de dagelijkse dosis actualiteiten. Uiteraard gevolgd door mijn eigen Clipit nieuwsselectie om op de hoogte te blijven van wat er speelt bij mijn klanten. In de vrije uurtjes is een avondje een serie bingen op de bank ook aan mij besteed.

Koffiesmaak

Geheel tegen de Clipit norm in ben ik niet zo’n grote koffiedrinker. Een cappuccino op zijn tijd gaat er zeker in, maar gedurende de dag zie je mij voornamelijk met een kopje groene thee voorbij komen lopen.