Paul
van der Zijde

Manager data kwaliteit paulvanderzijde@clipit.nl 024 890 39 49

Noem het ouderwets (ik noem het liever klassiek), maar ik hou van boeken.

Sinds augustus 2010 ben ik werkzaam bij Clipit. Mijn sollicitatiegesprek was de dag na de verloren WK finale tegen Spanje. Gelukkig liep mijn gesprek beter af dan de wedstrijd.

Specialiteiten

Als manager data kwaliteit zorg ik er samen met onze media analisten en data specialisten voor dat onze opdrachtgevers de beschikking hebben over relevante data, zowel in het Clipit Dashboard als in de dagelijkse nieuwsselectie per mail. Mijn collega’s komen naar mij toe voor de meest creatieve oplossingen op vragen van onze opdrachtgevers. Ik haal dan ook de meeste voldoening uit mijn werk als ik voor zo’n ingewikkeld vraagstuk samen met collega’s een innovatieve oplossing kan bedenken. Opdrachtgever blij, Paul blij.

Mediasmaak

Noem het ouderwets (ik noem het liever klassiek), maar ik hou van boeken. En dan heb ik het over fysieke boeken, letters gedrukt op papier. Zo’n paperback, liefst een of ander Fantasy boek á la Game of Thrones of Lord of the Rings. Als het even kan een serie van tien delen, elk van duizend pagina’s flinterdun papier met kleine lettertjes. Heerlijk.

Wat ook heerlijk is: van die keiharde rock en metal klanken (teringherrie volgens mijn collega’s) in mijn oren. Voor die extra motivatie tijdens het sporten, ultieme concentratie tijdens werk of meezingen tijdens het poetsen; voor elke situatie een toepasselijke playlist met jankende gitaren.

Koffiesmaak

Cafeïne krijg ik vooral binnen via vanille cola, maar meestal drink ik water.