Paul
van der Zijde

Media analist paulvanderzijde@clipit.nl 024 890 39 49

Begin niet over Game of Thrones of ik hou nooit meer op met praten.

Sinds augustus 2010 ben ik Media Analist bij Clipit. Mijn sollicitatiegesprek was de dag na de WK finale tegen Spanje. Gelukkig liep mijn gesprek beter af dan de wedstrijd.

Specialiteiten

Mijn collega’s komen naar mij toe voor de meest creatieve oplossingen op vragen van onze klanten. Daarnaast houd ik mijn onderzoeksvaardigheden op pijl met het verzorgen van persberichten. Ook buiten kantooruren ben ik vaak bezig met zoeken: als ik niet op zoek ben naar de afstandsbediening, zoek ik wel de motivatie om hard te lopen.

Mediasmaak

Mijn iPod is heilig; ik zou mijn forensenbestaan niet lang uithouden zonder die metal en rock klanken (teringherrie volgens mijn collega’s) in mijn oren. Afhankelijk van welke serie ik op dat moment volg verschijn ik op kantoor met een scheikundeset of vikinghelm. Begin niet over Game of Thrones of ik hou nooit meer op met praten.

Koffiesmaak

De ochtend bij Clipit begint met aardbeienthee, maar dan alleen als één van mijn lieftallige collega’s een kopje komt brengen. Anders ga ik al snel over op mijn flesje water. Dat heeft uiteraard niets met luiheid te maken; ik verzorg namelijk ook regelmatig de chipsmiddag op donderdag. Cafeïne krijg ik vooral binnen via vanille cola.