Senne
Haverkort

Junior media analist senne@clipit.nl 024 8000 704

Houdt van simpele zaken, maar nog meer van complexe zaken

Junior media analist bij Clipit. In deze functie werk ik zowel voor- als achter de schermen, ik beantwoord vragen maar stel ze ook. Ik ondersteun onze media analisten daar waar het nodig is en werk samen met onze sales- en development afdeling om de beste dekking van Nederland te realiseren. Vragen? Stel ze me gerust! 

Specialiteiten

Binnen Clipit ben ik onder andere verantwoordelijk voor het bewaken en het versterken van onze datakwaliteit. In overeenstemming met de wensen van onze opdrachtgevers en in samenwerking met onze media analisten, zorg ik ervoor dat gezien wordt wat gezien moet worden en gemist wordt wat gemist moet worden. Een taak die in bepaalde gevallen erg ingewikkeld kan zijn, maar altijd zorgt voor veel voldoening bij het zien van de eerste resultaten.

Mediasmaak

Ik begin mijn dag met controleren wat ik in die acht uur slaap allemaal gemist heb. Whatsapp, mail, sociale media, een kop koffie en het nieuws. Meestal ook in die volgorde. Voor zowel mijn werk, studie en zelfkennis vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het snel veranderende medialandschap. Daarnaast heb ik meer abonnementen op streamingdiensten dan dat ik stiekem eigenlijk aan kan.

Koffiesmaak

Bij wakker worden hoort bij mij een kop koffie (zo sterk mogelijk en soms twee). Afhankelijk van de planning gaan er gedurende de dag ook nog wat cappuccino’s in. Dit is ongeacht het tijdstip, maar laat dat de Italianen niet horen.