Stan
de Hommel

Monitoring adviseur stan@clipit.nl 024 890 39 55

In het weekend kun je me op de tribune vinden bij Willem II Tilburg.

Monitoring adviseur @Clipit. Elkaar verder helpen: dat vind ik nou mooi. Net zoals voetballen op een regenachtige zondag. Vanuit passie en idiotie gedreven, dat kunnen doen wat je leuk vindt.

Specialiteiten

Trots is een van mijn drijfveren. En dan met name, trots zijn op mijzelf. Wanneer ik een klant blij kan maken of perfect kan voorzien in zijn of haar behoefte. Wanneer een kleine moeite, voor een groot verschil kan zorgen. Ik haal de nodige voldoening uit mijn vrienden, het fenomeen FIFA en fijne samenwerkingen. In het weekend kun je me op de tribune vinden bij Willem II Tilburg.

Mediasmaak

Vaste prik: Clipit Nieuwsselectie & NU.nl. Ik spring ook graag in het diepe. Zo trekt vaak de achtergrond van een verhaal mij meer dan de kop of het artikel zelf. Ik ben gek op artikelen die de diepte in gaan en inzoomen op wat er nou écht speelt. Documentaires en zaken als VICE en actualiteiten programma’s check ik ‘s avonds vaak nog even op YouTube.

Koffiesmaak

Doe mij maar zwart. En veel. Als het even kan, het liefst de hele dag door. Alleen voor een espresso maak ik op die regel wel eens een uitzondering!