Steven
Kempers

Data technologie specialist steven@clipit.nl

Introductie

Als data technologie specialist zorg ik er voor dat nieuwsartikelen correct en tijdig binnenkomen zodat onze analisten direct aan de slag kunnen en klanten altijd up-to-date blijven.

Specialiteiten

Al vanaf jonge leeftijd heb ik een grote interesse voor technologie en hou ik ervan om te doorgronden hoe dingen in elkaar zitten. Ik hou ervan om creatief en doelgericht te werken. Problemen oplossen met mooie en efficiënte oplossingen geeft mij dan ook enorm veel voldoening. Dit oplossings-georiënteerde denken is dagelijks aan de orde in mijn werk bij Clipit; met de grote hoeveelheid binnenkomende data is het belangrijk om paraat te staan en eventuele problemen snel en secuur aan te pakken.

Mediasmaak

De traditionele media zoals kranten, radio en televisie gebruik ik nog maar nauwelijks. Ik probeer dagelijks even het nieuws door te nemen via platformen als de NOS-app en voor het vermaak zit ik veel op YouTube. Elke vorm van muziek is tegenwoordig wel op Spotify te vinden en daar maak ik ook goed gebruik van. Social media vind ik minder aantrekkelijk en gebruik ik eigenlijk ook meer voor vermaak dan echt voor het ‘sociale’ aspect. En als al die technologie me even te veel wordt grijp ik soms nog wel eens naar een ouderwets boek.

Koffiesmaak

Een simpele zwarte koffie vind ik nog altijd wel het lekkerst. Als ik echt niet vooruit te branden ben komt er soms nog een espresso aan te pas.