Thijs
Spies

Media analist thijs@clipit.nl 024 890 3950

Door de bomen probeer ik altijd het bos te blijven zien

Werkzaam als media analist bij Clipit. Graag op de hoogte van alle interesses in mijn leven. Ditzelfde bieden aan tevreden opdrachtgevers vind ik het mooie aan mijn werk.

Specialiteiten

Mijn hoofd koel houden is een specialiteit waar ik altijd naar blijf streven. Door de bomen probeer ik altijd het bos te blijven zien. Daarbij komt dat ik niet hou van onnodige ingewikkeldheid, en wil daarom middels mijn werk een fijne, heldere, en effectieve service bieden aan mijn opdrachtgevers. Openstaan voor de wensen, vragen en verhalen van anderen vind ik enorm belangrijk en is iets dat ik graag in mijn functie doe om zo een volledig en overzichtelijke oplossing te leveren.

Mediasmaak

Als muziekliefhebber jaag ik voor de beste platen op Spotify, maar ook in menig platenzaak in en rondom Nijmegen. Op Youtube en Instagram laat ik me graag inspireren door de duizenden kookvideo’s die ik bekijk om ooit een ware masterchef te worden. In mijn vrije tijd, als ik een avondje alleen ben, slinger ik het liefst de Playstation aan en kan ik mezelf helemaal verliezen in allerlei single player games. Met gezelschap is dit regelmatig een goede film of serie uit mijn arsenaal aan streamingdiensten.

Koffiesmaak

Qua koffie ben ik nog maar een beginner, merk ik. Een bakkie of twee vind ik lekker, maar heb het eigenlijk nooit op vaste basis gedronken. Totdat ik bij Clipit aan de slag ging… Ik vermoed dat mijn koffiesmaak zich hier zal gaan blijven uitbreiden in de komende jaren!