Thomas
van Bree

Monitoring adviseur & media analist Thomas@clipit.nl 024 890 39 42

In de tussentijd droom ik weg over een volgende (verre) reis.

In een dubbelrol als Monitoring Adviseur en Media analist @Clipit. Onder het genot van een kop sterke, zwarte koffie ondersteun en adviseer ik klanten in hun monitoring vraagstukken. Ambitieus, ondernemend en kritisch.

Specialiteiten

Mijn kracht ligt in het vertalen van de klantbehoefte in een gerichte oplossing binnen de kaders van onze tool en de markt. Sterk in het vertellen vanuit de inhoud en op de hoogte van hetgeen zich afspeelt binnen de branche. Mijn groeipad richt zich op een mix van consultancy, data-analyse en insights.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn vriendin, vrienden en familie of trap ik een balletje op het veld of in de zaal. In de tussentijd droom ik weg over een volgende (verre) reis.

Mediasmaak

In de ochtend check ik het branche- en klantnieuws en scroll ik door Twitter en Linkedin. In de vrije uurtjes kijk ik de wedstrijden van PSV of zet ik Netflix aan. Het zoeken naar de juiste serie/film duurt dan vaak langer dan de aflevering zelf. In mijn favorieten staan onder andere Planet Earth, The Wire en Interstellar. Mijn IMDB-lijstje is inmiddels aardig gevuld. Daarnaast lees ik ook graag een non-fictie boek of bezoek ik een concert.

Koffiesmaak

De dag begint vaak met een dubbele espresso en wordt die dag nog opgevuld door 2 à 3 bakkies. De lekkerste koppen koffie heb ik gedronken in Vietnam en Italië. In de avond stap ik regelmatig over op thee.