Thomas
van Bree

Monitoring adviseur & Insights specialist Thomas@clipit.nl 024 890 39 42

In de tussentijd droom ik weg over een volgende (verre) reis.

Accountmanager met een prachtig portfolio aan klanten. Onder het genot van een kop sterke, zwarte koffie adviseer ik dagelijks klanten in hun datagedreven vraagstukken. Ambitieus, ondernemend en kritisch.

Specialiteiten

Mijn jarenlange ervaring aan de operationele zijde van Clipit sluit naadloos aan op mijn adviserende rol. Ik weet daardoor uitstekend de klantbehoefte te vertalen naar een gerichte oplossing. Ik geloof in onze missie en sta vooraan wanneer het gaat om het halen van inzichten uit data. Daarom ben ik tevens actief voor onze insights tak.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn vriendin, vrienden en familie. In het weekend trap ik een balletje op het veld of in de zaal. Mijn drive en winnaarsmentaliteit komen ook daar snel aan het oppervlak. In de tussentijd droom ik weg over een volgende (verre) reis.

Mediasmaak

In de ochtend check ik het branche- en klantnieuws en scroll ik door Twitter en LinkedIn. In de vrije uurtjes kijk ik de wedstrijden van PSV of zet ik Netflix aan. Het zoeken naar de juiste serie/film duurt dan vaak langer dan de aflevering zelf. In mijn favorieten staan onder andere Planet Earth, The Wire en Interstellar. Mijn IMDB-lijstje is inmiddels aardig gevuld. Daarnaast lees ik ook graag een non-fictie boek of bezoek ik een concert.

Koffiesmaak

De dag begint vaak met een dubbele espresso en wordt die dag nog opgevuld door 2 à 3 bakkies. De lekkerste koppen koffie heb ik gedronken in Vietnam en Italië. In de avond stap ik regelmatig over op thee.