Veronne
Reinders

Data technologie specialist veronne@clipit.nl 024 890 39 52

Ieder nieuw project is voor mij een soort puzzel en dat is ook waarom programmeren mij zo aanspreekt.

Als data technologie specialist @Clipit ligt mijn verantwoordelijkheid bij brondekking en het toepassen van AI, Machine Learning en automatisering binnen Clipit.

Specialiteiten

Binnen Clipit zorg ik samen met het Development team voor een uitstekende brondekking. Verder zijn wij altijd opzoek naar AI/ML toepassingen die een meerwaarde kunnen bieden voor Clipit. Ieder nieuw project is voor mij een soort puzzel en dat is ook waarom programmeren mij zo aanspreekt. Waar de ene het allang had opgegeven, wordt dit bij programmeurs overschaduwd door het gevoel van succes als er dan eindelijk resultaat wordt geboekt. Hierbij helpt mijn gezonde dosis doorzettingsvermogen. Naast werken bij Clipit, heb ik een passie voor robotica en software, wat goed aansluit bij mijn studie Artificial Intelligence. Ook ben ik veel te vinden onder de lat op het handbalveld. Als penaltykiller kijk ik de tegenstander graag recht in de ogen aan om vervolgens de wedstrijd de redden.

Mediasmaak

Top 3 meest gebruikte apps: Spotify, Netflix en YouTube. Muziek kan mijn dag maken of breken. Het zal waarschijnlijk een psychologisch spelletje zijn, maar ik ga een wedstrijd of belangrijk gesprek zelfverzekerder en energieker in na een goede hoeveelheid EDM of rock. Thuis op de bank kijk ik het liefst komedies op Netflix of ik zwerf uren rond op YouTube. Met als favoriet How Ridiculous, want wat is er niet leuk aan 3 grappige Australische mannen die graag met zwaartekracht spelen.

Koffiesmaak

’s Ochtends staat er altijd een zwart kopje koffie bij mijn ontbijt. Bij dit ene kopje koffie blijft het vaak. Je ziet mij eerder weer naar de kraan lopen voor een refill water.