Veronne
Reinders

XML engineer veronne@clipit.nl

Eigenlijk is iedere bron op zichzelf weer een nieuwe puzzel en dat is ook waarom programmeren mij zo aanspreekt.

Als AI specalist @Clipit bij het Development team ligt mijn verantwoordelijkheid voornamelijk bij brondekking en het onderhouden van deze bronnen.

Specialiteiten

Binnen Clipit zorg ik er samen met het Development team voor dat er zoveel mogelijk informatie vanuit het internet en RTV in de ‘database’ van Clipit komt te staan. Buiten het toevoegen van bronnen houden wij ons ook bezig met het onderhouden van bronnen. Eigenlijk is iedere bron op zichzelf weer een nieuwe puzzel en dat is ook waarom programmeren mij zo aanspreekt. Het oneindig oplossen van raadsels komt ook terug in mijn studie Artificial Intelligence. En waar de ene het allang had opgegeven na uren vast te hebben gezeten op één probleem, wordt dit bij programmeurs overschaduwd door het gevoel van succes als je dan toch eindelijk dat ene probleem hebt weten op te lossen. Gelukkig bezit ik ook over een goede dosis doorzettingsvermogen. Waar ik bij het sporten als het nodig is en wedstrijd zal uitspelen met blessure, zal ik bij Clipit ook net zolang blijven zitten om een probleem op te lossen.

Mediasmaak

Als mijn dag niet gevuld is met studeren, werk, hobby’s en vrienden ben ik vaak bij mijn laptop te vinden, waar ik onder andere veel social media kanalen doorspit om te kijken wat er buiten het algemene nieuws nog meer gaande is. Ook ben ik vaak te vinden op websites als Ziggo Sport, om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Max Verstappen en het Nederlandse Handbal. Maar er is één applicatie die het vaakst voorkomt in mijn browser geschiedenis en dat is natuurlijk Netflix. Als ik niet aan het balen ben dat Friends niet meer afleveringen heeft, ben ik zoals velen onbewust Spaans aan het leren via La Casa De Papel. Maar boven al deze media staat bij mij toch echt de muziek. Mijn playlist met AJR, Green Day en Imagine Dragons staat daarom ook op repeat onderweg naar een belangrijk evenement zoals een wedstrijd.

Koffiesmaak

Een kopje zwarte koffie doet het natuurlijk altijd goed, maar in een restaurant of op het terras staat er toch vaker een lekkere cappuccino op de tafel dan een kopje zwarte koffie.