Social CRM

Wat is social CRM?

Op social media uiten jouw potentiële klanten hun behoeftes en problemen. Zij vragen experts om advies of stellen hun vraag in de ruimte met #durftevragen. En… kennen jouw oplossing niet! Help hen verder met een Social CRM en benader je lead op het moment dat hij naar hulp zoekt.

Zet monitoring in als Social CRM voor sales. Dan ben je altijd de eerste die reageert als je doelgroep via social media koopsignalen geeft. Het inzetten van online CRM is een laagdrempelige en goedkope manier om je oplossing onder de aandacht te brengen.

Group 5 Created with Sketch.

Wij zetten de internet monitoring tool van Clipit met name in voor het genereren van leads. Als belastingadvieskantoor weten we natuurlijk precies wat actueel is op fiscaal vlak. Door actuele thema te herverpakken in zoekwoorden kunnen we met behulp van Clipit het internet afstruinen op zoek naar bedrijven die worstelen met precies die actuele thema’s. Voor ons is het dan vrij eenvoudig om die bedrijven te benaderen en hen te ondersteunen bij het oplossen van die fiscale vraagstukken. Zo hebben we al een aantal betaalde opdrachten binnegehaald en veel interessante bedrijven leren kennen. De keuze voor Clipit was evident, we werken al langer met Clipit samen en hebben de internet monitoring tool steeds zien groeien en meer verfijnd zien worden. Het is voor ons een mooie aanvulling op onze acquisitie inspanningen.

Sam Abbing – Partner van Taxperience Belastingadviseurs

Direct reageren als Social CRM

Ontvang in je Social CRM direct een alert wanneer iemand op social media aangeeft op zoek te zijn naar jouw oplossing. Of volg berichten over jouw diensten en producten realtime in je Clipit portal en reageer meteen vanuit de tool. Met handige workflowtools label je de berichten voor een overzichtelijk online CRM en voorkom je dubbele reacties.

Zo haal je met Social CRM eenvoudig en snel succesvol sales uit social media monitoring!