Overzicht
Merk Insights Monuta

Merk Insights voor Monuta

Merk insights

Monuta wil graag informatie uit de media verzamelen over haar eigen organisatie, de branche waarin ze actief zijn en de concurrenten. Deze media data willen ze samenbrengen met andere datastromen om strategische doelen te meten.

Clipit biedt Monuta middels een op maat API de mogelijkheid om alle verzamelde media data te integreren in hun eigen dashboards.

Op deze manier is Monuta in staat om op zowel operationeel als strategisch niveau data-driven besluiten te nemen, onder andere aan de hand van media data.

Group 5 Created with Sketch.

Als organisatie zijn we in heel Nederland vertegenwoordigd en hebben we zowel landelijke als lokale media aandacht. Met Clipit kunnen we tot op hyperlokaal niveau, maar ook landelijk alle media aandacht monitoren. Het dashboard maakt het voor ons mogelijk om analyses te maken, te monitoren en zijn we altijd up to date wat er in de media verschijnt over ons merk. Door de uitgebreide support van Clipit is ons dashboard en onze zoekopdrachten naar thema en regio ingericht. Zo kunnen we onze regionale collega’s van relevante news alerts voorzien. Dit geeft ons overzicht en inzicht.

Naomi Samson – PR Manager bij Monuta

Vragen?

Rutger helpt je graag verder

Neem contact op