Overzicht
Merk Insights Whizpr

Merk Insights voor Whizpr

Merk insights

Dagelijks bedient Whizpr diverse organisaties op het gebied van PR, Digital en Content Marketing. Om ieder account op maat te voorzien van de juiste adviezen wil Whizpr altijd de de meest recente en relevante monitoring data tot haar beschikking hebben.

Met een vast accountteam vanuit Clipit bieden we de adviseurs van Whizpr overzicht en inzicht dankzij dashboards waarbij we voor ieder dashboard de klantwens in kaart brengen. Met behulp van specifieke analyses ontsluiten we de juiste informatie voor zowel de adviseurs van Whizpr als hun opdrachtgevers.

Op deze manier blijft Whizpr het meest veelzijdige Content, PR & Digital Marketing-bureau van de Benelux.

Group 5 Created with Sketch.

Clipit is voor ons de dienst die het meeste waarde toevoegt als het gaat om media monitoring, zowel print als online. De dienst is zeer compleet en overzichtelijk en sluit aan op de wensen van onze klanten, via overzichtelijke dashboards. Ik heb in de afgelopen jaren enorm veel tools gezien, maar Clipit staat met afstand bovenaan als het gaat om kwaliteit. Daarnaast is het persoonlijke contact met de mensen van Clipit voor ons enorm belangrijk. De samenwerking met de mensen van Clipit er eentje die je verder niet tegenkomt in onze markt. Wij hebben een aantal vaste contactpersonen die snel schakelen mochten we specifieke klantvragen hebben. Het is dus niet zo maar een dienst die je afsluit, maar je gaat echt een samenwerking aan, waarbij ze meedenken op klantniveau.

Annerieke Kamphuis – Eigenaar van Whizpr