Support

Categorie

App

Hoe installeer ik de app?

Chrome op Android

Open app.clipit.nl en je ontvangt een melding of je de applicatie wilt installeren. Wanneer je na installatie een link opent wordt er gevraagd of je de link met de Clipit app wilt openen.

Safari & Chrome op IOS

Wanneer je onderin je scherm op ‘openen met’ klikt kun je de pagina toevoegen aan je beginscherm. De eerste keer moet je je opnieuw aanmelden. Een link naar het Clipit Dashboard in de nieuwsselectie opent de app in de browser en nog niet direct de app. Werken in Chrome op IOS? Dat kan! Je kunt werken in app.clipit.nl

Chrome op Windows 10

Je kunt de app installeren via het linker menu. Er komt dan een icoon op je bureaublad waar de app in zijn eigen venster wordt geopend.

Internet explorer

Internet Explorer wordt niet ondersteund in het nieuwe Clipit Dashboard, en ook Microsoft raadt het gebruik van deze browser af. Gebruik Microsoft Edge Chromium of een andere moderne en veilige browser om het nieuwe Clipit Dashboard te gebruiken. Geen toegang tot een andere browser? Dan kun je gebruik maken van het Clipit legacy Dashboard.

Geen toegang tot een andere browser? Dan kun je voorlopig nog gebruik maken van de legacy Clipit Portal.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Onze media analisten zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Bel ons op 024 8000 704, mail naar info@clipit.nl of stuur een Whatsappje!