Media monitoring

Wat is media monitoring?

Media aandacht voor je merk is geweldig. Natuurlijk wil jij hiervan als eerste op de hoogte zijn en het nieuws met de wereld delen. Dat is een hele uitdaging met de miljarden berichten die dagelijks verschijnen. Hoe blijf je in deze stroom van berichten op de hoogte van jouw media vermeldingen? Wij helpen je graag met media monitoring.

Media monitoring is het structureel volgen van berichten in de media over een bepaald onderwerp. Meestal gebeurt dit aan de hand van slimme software die geschreven en gesproken informatie doorzoekt en op basis van een geformuleerd onderwerp data verzamelt.


Clipit, Ensie

Hoe blijf je op de hoogte van je media prestaties met Clipit?

Met Clipit heb je op een eenvoudige wijze inzicht en overzicht in je media vermeldingen en resultaten. Zowel voor online mediasocial mediaprint media, radio & TV als internationale online media. Dankzij 16 jaar ervaring in online media monitoring, onze bronnenbaas en samenwerkingen met de beste print partijen in Nederland, ben je verzekerd van een optimale dekking.

Eenvoudig inzicht in je media vermeldingen

Elke ochtend ben jij tijdens je eerste kop koffie op de hoogte van alle media vermeldingen rondom jouw merk dankzij de Clipit Nieuwsselectie. In deze mail vind je alle berichten overzichtelijk gerangschikt en zorg je dat je geen bericht over jouw merk mist. Real time inzicht in de berichtgeving en analyses maken? Bekijk dan ons Clipit Dashboard. Met meer dan 40 soorten analyses is er altijd genoeg mogelijkheid om jouw KPI’s te meten! Wil je veel bereik creëren met de media aandacht? Of ligt je focus op de impact van je werk? In het Clipit Dashboard bepaal je het succes met bijvoorbeeld volumes, sentimentbereikPR-waarde, trends en influencers.

Persberichten verzenden en monitoren

Wil je het opmaken, verzenden en monitoren van je persberichten gekoppeld laten lopen? Onze koppeling met Smart.pr zorgt ervoor dat je moeiteloos je persbericht verzendt én de prestaties meet.