Oplossingen

Media Monitoring

Monitor de media aandacht van jouw merk

Analyses & Insights

Duiding en interpretatie van alle data rondom je merk

Over media monitoring

We zijn specialist in Monitoring, Analyse & Insights. Sinds 2001 brengen we voor onze opdrachtgevers de media aandacht in kaart en maken we inzichtelijk wat dit betekent voor hun marketing en communicatie strategie. Met onze verfijnde inhouse technologie bieden we het meest complete overzicht van media vermeldingen in online- en social media, print en radio & TV. Daarbij geven we eenvoudig inzicht in sentiment, bereik en PR-waarde.

Media monitoring tool

Het groeiende aantal berichten, verspreid over het gehele medialandschap maakt het onmogelijk zelf deze data monitoring te behappen. Het leven is een stuk makkelijker als wij jou hierin ontzorgen door middel van onze media monitoring tool. Met de dagelijkse nieuwsselectie ben je iedere ochtend om 7:00 uur direct op de hoogte van alle aanmeldingen, die je eenvoudig analyseert in jouw persoonlijke dashboard.

Monitoring data verrijking

Doordat we onze eigen media monitoring software combineren met kennis en intelligentie van de beste specialisten, is bij ons een bericht méér dan alleen nieuws. Om de juiste inzichten uit je media monitoring te halen, verrijken we de berichten uit jouw gepersonaliseerde dashboard met kennis. Denk daarbij aan de PR-waarde, het sentiment en het potentiële bereik van de berichten. Met de juiste filters zet je deze berichten om in relevante grafieken.

Betrouwbare dekking

Wij geloven dat media monitoring alleen werkt als jij 100% vertrouwen hebt in onze media monitoring tool én mensen. Onze analisten stellen zoekopdrachten op, monitoren en specificeren waar nodig. Betrouwbare data vinden we key! Naaste alle online berichtgeving brengen we graag het  gehele medialandschap in kaart. We werken met de beste leveranciers om ook de online knipseldienst of radio en TV monitoring te koppelen aan jouw Clipit account.

Group 5 Created with Sketch.

Pathé wil een prominentere rol spelen in de leisure markt en de merkpositie versterken. PR is een belangrijk onderdeel binnen onze communicatie strategie. Door de samenwerking met Clipit hebben we dagelijks inzicht in de statistieken en de publicaties. Clipit luistert goed naar onze wensen en dankzij het custom made dashboard kunnen wij onze KPI’s maandelijks effectief monitoren. We werken met een professioneel en leuk team, ze staan altijd voor ons klaar en denken mee waar nodig.

Imke van Schaaijk – PR & Communicatie Manager bij Pathé

Starten met media monitoring

Wij helpen je graag met het monitoren van alle media aandacht. Ons dashboard en de nieuwsselectie laten we je graag ervaren voordat je onze oplossing afsluit. Daarom bieden we je de mogelijkheid aan om Clipit vrijblijvend 2 weken te testen. Zonder addertjes onder het gras. We stemmen de zoekopdrachten met je af en richten een persoonlijk dashboard in waarmee je direct inzicht hebt in alle berichtgeving rondom jouw organisatie, campagne of merk.

Gratis proefperiode

Onze media monitoring oplossingen

Meer weten?

Stefan helpt je graag verder met jouw vraag.

Neem contact op
Logo Mercedes-Benz
Logo Swinkels
Logo Pathé
Logo WhizPR
Nederlandse Loterij logo