Oplossingen

Monitoring

Monitor de media aandacht van jouw merk
Combined Shape Created with Sketch.

Analyse

Inzicht en overzicht van alle berichten rondom je merk
Combined Shape Created with Sketch.

Insights

Duiding en interpretatie van alle data rondom je merk
Combined Shape Created with Sketch.

Foresights

Beheers je merk reputatie met voorspellende data

Media monitoring

Terwijl jij dit leest start, ergens op een rommelige zolderkamer, een vastberaden influencer, op weg naar eeuwige fame, een blog. Het nog steeds groeiende aantal berichten, verspreid over het gehele medialandschap maakt het onmogelijk zelf deze monitoring data te behappen. Het leven is een stuk makkelijker als wij jou hierin ontzorgen.

Data verrijking

Doordat we onze eigen technologie combineren met kennis en intelligentie van de beste specialisten, is bij ons een bericht méér dan alleen nieuws. Om de juiste inzichten uit je media monitoring te halen, verrijken we de berichten met kennis. Denk daarbij aan de PR-waarde, het sentiment en het potentiële bereik van de berichten.

Betrouwbare dekking

Wij geloven dat monitoring alleen werkt als jij 100% vertrouwen hebt in onze tool én mensen. Onze analisten stellen uitgebreide zoekopdrachten op, monitoren de berichtgeving en specificeren waar nodig. Betrouwbare data vinden we key! Wil je naast online monitoring ook print en RTV monitoren? Ook hier gaan wij voor de meest betrouwbare kwaliteit en werken we samen met alleen de beste leveranciers. 

Al onze oplossingen

Merk monitoring

Inzicht en overzicht in de
media aandacht rondom
je merk.

Campagne monitoring

Inzicht in hoe en door
welke media je campagne
wordt opgepakt.

Reputatie monitoring

Stuur je reputatie door
monitoring van de tone
of voice rondom je merk.

Branche monitoring

Weet wat er speelt in het
gehele “umfeld” van je
organisatie.

Group 5 Created with Sketch.

Wij werken al jaren naar tevredenheid samen met Clipit voor onze mediamonitoring. Het systeem heeft een hoge gebruiksvriendelijkheid en de klantenservice is top! Ze reageren altijd snel en adequaat en de chatfunctie is een uitkomst. Fijn het gevoel te hebben dat er altijd met ons meegedacht wordt wanneer het gaat om monitoring, alles is mogelijk en voor elke vraag is een oplossing. En… de champagne en taart die we op zijn tijd krijgen toegestuurd wanneer we weer leuk nieuws hebben wordt zeer gewaardeerd!

Anouk Schepers – PR Consultant bij Coopr
Group 5 Created with Sketch.

Hill+Knowlton Strategies Nederland maakt al meerdere jaren gebruik van Clipit om alle online publicaties te volgen over merken en/of issues. We toetsen regelmatig de dienstverlening van Clipit aan andere spelers in de markt om zeker te weten dat wij onze klanten de hoogste kwaliteit bieden. En elke keer komt Clipit als meest complete online en social media monitoring tool uit de bus. Naast het complete bronnenbestand kunnen we snel schakelen met Clipit voor het opzetten van zoekvragen. Ons eigen crisisaccount stelt ons in staat om ook ‘s avonds en in de weekeinde issues direct online te volgen.

Mischa Visser – Research Consultant bij Hill+Knowlton Strategies
Deze merken maken gebruik van Clipit
Swinkels logo Logo WhizPR Pathe-Logo download Nederlandse Loterij logo

Wil jij ook een gratis PR-check?

Benieuwd wat Clipit voor jou kan betekenen? Doe nu een aanvraag voor een gratis PR-check met Clipit media monitoring.

Of neem contact met ons op.