Oplossingen

Media Monitoring

Monitor de media aandacht van jouw merk

Analyses & Insights

Duiding en interpretatie van alle data rondom je merk

Over media monitoring

We zijn specialist in Monitoring, Analyse & Insights. Sinds 2001 brengen we voor onze opdrachtgevers de media aandacht in kaart en maken we inzichtelijk wat dit betekent voor hun marketing en communicatie strategie. Met onze verfijnde inhouse technologie bieden we het meest complete overzicht van media vermeldingen in online- en social media, print en radio & TV. Daarbij geven we eenvoudig inzicht in volumes, sentiment, bereik, branding en PR-waarde.

Onze media monitoring oplossingen

Media monitoring tool

Terwijl jij dit leest start er, ergens op een zolderkamer, een vastberaden influencer een blog, op weg naar eeuwige fame. Het groeiende aantal berichten, verspreid over het gehele medialandschap maakt het onmogelijk zelf deze data monitoring te behappen. Het leven is een stuk makkelijker als wij jou hierin ontzorgen door middel van onze media monitoring tool.

Gratis proefperiode

Monitoring data verrijking

Doordat we onze eigen media monitoring software combineren met kennis en intelligentie van de beste specialisten, is bij ons een bericht méér dan alleen nieuws. Om de juiste inzichten uit je media monitoring te halen, verrijken we de berichten uit jouw gepersonaliseerde dashboard met kennis. Denk daarbij aan de PR-waarde, het sentiment en het potentiële bereik van de berichten.

Betrouwbare dekking

Wij geloven dat media monitoring alleen werkt als jij 100% vertrouwen hebt in onze media monitoring tool én mensen. Onze analisten stellen zoekopdrachten op, monitoren en specificeren waar nodig. Betrouwbare data vinden we key! Wil je naast online monitoring ook print monitoren? De online knipseldienst is te koppelen aan jouw Clipit dashboard. Ook hier gaan wij voor betrouwbare kwaliteit en werken we samen met de beste leveranciers. Radio en TV monitoring is ook toe te voegen aan jouw Clipit account.

Meer weten?

Stefan helpt je graag verder met jouw vraag

Neem contact op
Logo WhizPR
bavaria-logo-png
Logo Pathé
Mercedes Benz logo
Nederlandse Loterij logo