Media Monitoring

Media Monitoring

Monitor de voor jou relevante media aandacht

Analyses & Insights

Duiding en interpretatie van alle media data

Over media monitoring

We zijn specialist in Monitoring, Analyses & Insights. Sinds 2001 brengen we voor onze opdrachtgevers de media aandacht in kaart en maken we inzichtelijk wat dit betekent voor hun marketing en communicatie strategie. Met onze verfijnde inhouse technologie bieden we het meest complete overzicht van media vermeldingen in online- en social media, print en radio & TV. Daarbij geven we eenvoudig inzicht in sentiment, bereik en PR-waarde.

Monitoring

Met media monitoring heb jij inzicht en overzicht van alle voor jou relevante media data. Iedere ochtend ontvang je om 7:00 uur de nieuwsselectie met alle media vermeldingen in je mailbox. Zelf aan de knoppen draaien? Check al je berichten realtime in één overzichtelijk dashboard!

Met bijna 20 jaar aan ervaring, zeggen we gerust dat onze monitoring data van de hoogste kwaliteit is. Door onze verfijnde in-house technologie ontvang je alle verschenen berichten in de media die voor jou relevant zijn.

Monitoring data verrijking

Doordat we onze eigen media monitoring software combineren met kennis en intelligentie van de beste specialisten, is bij ons een bericht méér dan alleen nieuws. Om de juiste inzichten uit je media monitoring te halen, verrijken we de berichten uit jouw gepersonaliseerde dashboard met kennis. Denk daarbij aan de PR-waarde, het sentiment en het potentiële bereik van de berichten. Met de juiste filters zet je deze berichten om in relevante grafieken.

Betrouwbare dekking

Wij geloven dat media monitoring alleen werkt als jij 100% vertrouwen hebt in onze media monitoring tool én mensen. Onze analisten stellen zoekopdrachten op, monitoren en specificeren waar nodig. Betrouwbare data vinden we key! Naaste alle online berichtgeving brengen we graag het  gehele medialandschap in kaart. We werken met de beste leveranciers om ook de online knipseldienst of radio en TV monitoring te koppelen aan jouw Clipit account.

Wat kost media monitoring?

De tarieven voor onze media monitoring oplossing zijn op maat. Afhankelijk van onder andere het door jou gewenste aantal zoekopdrachten, het zoekvolume hiervan, de te monitoren media typen en het aantal gebruikers wordt de prijs berekend. We berekenen deze graag voor je door jouw wensen in kaart te brengen. Vraag een offerte aan en wij nemen contact met je op.

Offerte aanvragen

Starten met media monitoring

Wij helpen je graag met het monitoren van alle media aandacht. Ons dashboard en de nieuwsselectie laten we je graag ervaren voordat je onze oplossing afsluit. Daarom bieden we je de mogelijkheid aan om Clipit vrijblijvend 2 weken te testen. Zonder addertjes onder het gras. We stemmen de zoekopdrachten met je af en richten een persoonlijk dashboard in waarmee je direct inzicht hebt in alle berichtgeving rondom jouw organisatie, campagne of merk.

Gratis proefperiode
Group 5 Created with Sketch.

De automotive industrie zit in een transitiefase. Elektrificatie is het sleutelwoord en Kia wil daar een leidende rol in spelen. PR helpt om dat verhaal aan de wereld te kunnen vertellen. Een goede relatie met relevante media en inzage in wat zij over ons schrijven is daarbij erg belangrijk. Het Clipit dashboard geeft ons die informatie realtime en de maandelijkse overzichten prikkelen ons om iedere maand weer een stap verder te komen. Wat meehelpt is dat het Clipit team bestaat uit leuke, professionele en enthousiaste mensen die goed met je mee willen denken en snel kunnen handelen.

Laurens van Bergeijk – PR Manager bij Kia Nederland

Alles weten over media monitoring? 

Wij hebben al onze kennis en ervaring gebundeld in één document. We vertellen je alle ins en outs over media monitoring, waarom jij het moet inzetten, welke soorten media je kan monitoren en nog veel meer.

Na het lezen van deze whitepaper ben jij volledig op de hoogte van alles wat je moet weten als het gaat om media monitoring.

Download whitepaper

Meer weten?

Stefan helpt je graag verder met jouw vraag.

Neem contact op
RTL logo
Logo Swinkels
Logo KNVB
Logo WhizPR
Logo NLO PNG