Internationale media monitoring

Wat is internationale media monitoring

Altijd direct op de hoogte zijn als je genoemd wordt in Nederlandstalige berichten, maar ook inzicht in berichtgeving over jouw organisatie in buitenlandse online- en social media? Met Clipit Internationaal heb je het allemaal in één handig overzicht! Ook internationale berichten worden verreikt met PR-waarde, bereik en sentiment.

 

Internationale brondekking

Naast de supercomplete brondekking van Clipit voor alle Nederlandse media, voorzien we je van internationale resultaten. Je ontvangt berichten uit alle Europese landen als Duitsland, Frankrijk, UK, Spanje en Italië.

Ook bronnen uit de USA, Japan, Zuid-Afrika, de Verenigde Arabische Emiraten en uiteraard de opkomende BRIC-landen Brazilië, Rusland, India en China worden uitgelezen.

Internationale monitoring

De focus binnen internationale media monitoring ligt bij Clipit op online nieuwssites, blogs, fora en social media. 24 uur per dag scannen we media als Le Monde, The Times, China Daily, International Herald Tribune, El Pais, The Financial Times en The New York Times. Ook social media als YouTube, Instagram en Pinterest worden meegenomen. Met 150 miljoen websites uit 247 landen en in 187 talen weet je altijd wanneer je in internationale media wordt genoemd.

Alles in één!

Onze media analisten stellen de gewenste zoekopdrachten voor je in en controleren de relevantie van de resultaten. Dus ook zonder talenknobbel is internationale monitoring heel gemakkelijk! We verzamelen je resultaten in een overzicht per e-mail en je Clipit Dashboard. Heb je een Analyse pakket dan vergelijk je Nederlandse resultaten eenvoudig met je prestaties in het buitenland. In één oogopslag inzicht in je wereldwijde reputatie!