Radio en TV monitoring

Hoewel je waarschijnlijk niet dagelijks genoemd wordt op radio of TV, is deze informatie onmisbaar als het gebeurt. Ben je benieuwd op welke zender en in welk programma ze het hebben over jouw organisatie? Kom erachter met radio en TV monitoring van Clipit!

We monitoren met trots 100 verschillende programma’s op ruim 30 TV- en radiozenders, nationaal én regionaal!

Innovatie in radio en TV monitoring

RTV monitoring was voorheen altijd een kostbare aangelegenheid. Niet zo gek als je bedenkt dat er mensen zijn die al die programma’s voor jou bekijken en beluisteren. Wij leveren je de radio en TV fragmenten waarin jouw merk genoemd wordt op basis van innovatieve spraakherkenningstechnologie. Wil je ook weten wanneer jouw logo in beeld verschijnt? Daarvoor bieden we ook logoherkenning voor TV.

Direct inzicht in de fragmenten waar je genoemd bent

Met Radio en TV monitoring van Clipit zie je niet alleen op welke zenders je organisatie genoemd of vertoond wordt, we sturen je ook meteen door naar het juiste fragment in de uitzending. Ben je bijvoorbeeld genoemd in De Wereld Draait Door of het NOS Journaal, dan hoef je niet de hele uitzending te bekijken om te bepalen hoe er over je wordt gepraat.

Crossmediale RTV analyse

In ons Clipit Dashboard, vind je de mogelijkheid om crossmediale analyses te maken. Alle gebruikelijke analyses zoals onze sentiment analyse, PR-waarde en bereikcijfers worden voor het fragment weergeven. Binnen een oogopslag vergelijk je de resultaten van online en social media, print media en radio & TV en scherp je je strategie aan.