Britt
de Leeuw

Marketing en communicatie Britt@clipit.nl

Hi, de nieuwe stagiaire hier @Clipit! Mijn laatste fase van de opleiding Communicatie is aangebroken en het is tijd om te gaan afstuderen. De komende 5 maanden vind je mij dus bij Clipit en mag je me alles vragen op gebied van Marketing en Communicatie.

Specialiteiten

Van mijn hobby mijn werk maken; dat is iets wat ik altijd al graag wilde doen. Veel mensen uit mijn buurt weten mij wel te vinden als het gaat om teksten schrijven, een ontwerp maken en voor hulp bij websites. Daarom kan ik ook goed verdwalen in een WordPress site. Iets met passie voor je werk 😉 Ook heb ik een passie voor lijstjes maken. Dit zorgt ervoor dat ik zo optimaal mogelijk werk en precies weet wat ik wanneer moet doen.

Mediasmaak

Ook kan ik verdwalen in series zoals Married at First Sight, Dynasty, The Real Housewives of Amsterdam en Love Island. Ik ben zeker te porren voor een goede thriller film of boek. Tijdens een vakantie kan ik zo twee boeken lezen, heerlijk! Maar nieuws lezen? Uhh mijn enige nieuwsapp op mijn telefoon is RTL Nieuws en ik moet eerlijk bekennen dat die niet zo vaak geopend wordt. Zoals ze zeggen is ‘onze’ generatie meer van de video’s.

Koffie(Thee)smaak

Bij mij gaat er geen koffie in. Ik hoop dat ik niet al te veel collega’s heb teleurgesteld?! Mijn ideale theesmaak is een kruidenthee met gember, sinaasappel en munt. Ook heel goed om je lichaam even te reinigen na die glazen wijn van het afgelopen weekend. In de ochtend drink ik vaak een groene thee en in de avond sluit ik vaak af met een winterse of kamille thee. Nieuwe smaken? Let me know!