Charissa
Smits

Managing director charissa@clipit.nl 024 890 39 45

Ik eet aardappelen als een bouwvakker of kook Indisch eten uit oma’s receptenboek.

Managing director @Clipit. Zie oplossingen, geen beren op de weg. Laat mensen graag boven zichzelf uitstijgen. Word niet blij van zwarte koffie, wél van thee, cappucino en hot chocolat.

Specialiteiten

In het weekend ontvang ik als thuiskok van de Indische keuken, wekelijks familie en vrienden. In de keuken ben ik pas écht een baas. Onder het motto dromen mag altijd; met manlief samen een Aru (als in Arubaans)-Indisch eethuis starten. Naast die droom ben ik motivator, sturing en coach van het Clipit team. Samen met een gave club van professionals ben ik verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van Clipit. Van data naar intelligence! Sparren over vraagstukken van opdrachtgevers, strategische richtingen en innovaties. Direct,  adrem en altijd in de 6e versnelling. Privé ook zo? Als meisje-meisje toch liefde voor (snelle) auto’s en veelvuldig op de linker rijbaan te vinden.

Mediasmaak

Om het hoofd te legen (en ‘t lichaam soepel), maak ik braaf mijn Vinyasa’s tijdens lessen Ashtanga Yoga. In verloren uurtjes leer ik piano spelen. Ik eet aardappelen als een bouwvakker of kook Indisch eten uit oma’s receptboek. Een avondje bankhangen doe ik met cola, veel chips en mijn BFF Netflix.

Koffiesmaak

De ochtend start met een goed glas zwarte thee. Earl Grey of English blend. Beiden zijn sterk in smaak en bevatten meer cafeïne dan (groene) thee. Als niet echte koffiedrinker mag ik daarom tóch bij Clipit werken. Ik verafschuw de mok en drink thee uit een (fris)glas zonder vaatwasser aanslag. ‘s Middags verruil ik zwarte thee voor nog meer thee of water.